Sven Olav får trent seg om dagen og igår tomkjørte han 11 åringer alene. Alle oppførte seg fint og for mange av de var det første gangen. Nå er Mikkel Davidsen på plass hos oss igjen etter en sommerferie han har fyllt med konkurranser i kjøring, og han og hans flotte hoppe Lykkeborgs Independence (bilde av Ann Karin Bye) hentet seg blant annet sølvplass i årets NM, slått med knappest mulig margin! Vi er svært glade for å ha Mikkel og hans kompetanse på vårt lag. Kanskje vi skal sette på skritteller på tomkjøringskuskene de neste par ukene.

Mikkel Davidsen

To av tre kvalifiseringsdager er nå over på Bjerke. Princess Endurance vant sitt kval til Hoppekriteriet på imponerende vis sammen med kusk og trener Frode Hamre. Princess har stått her hos oss sammen med Charisma K.W. (Bo Westergaard/Per Oleg Midtfjeld) som også tok seg til finale. Vi ønsker begge to og eierne riktig lykke til den 13 september!

Idag krysser vi fingrene for Yankee Frecel som skal ut i Derby-kvalifisering, deleid av vår eminente ansatte, Martine Karlsen (og innkjørt her hos oss;))

Donatell Viking R.R. (bilde) er en av de håpefulle som nå har hatt sine første læredager her hos oss. Muligens er han en av de som vi krysser fingrene for om to år.

Donatell Viking R.R.