Da har vi lagt den mest spennende travløpshelgen her i landet bak oss. Og for en fantastisk flott sport vi fikk se. På fredag var det auksjon hvor vi i år solgte to hester. Leonei Bonanza ble solgt etter auksjonen da han ikke fikk bud. Ole Henrik Flaata Olsen kjøpte han senere på kvelden og Leonei blir stående på Bjerke Travbane. Explosive Ends ble solgt for 200.000 til hesteeiere hos Bo Westergaard og reiser nå til Danmark hvor han vil stå i unghesttrening. Vi fikk med 7 flotte auksjonshester hjem, hvorav 2 skal kun kjøres inn.

På søndag var det flotte løp og vi gledet oss ekstra over Princess Endurance sin annenplass i Hoppekriteriet, hun var veldig nære seieren! Og Odd Herakles som holdt unna for Tekno Odin og co i Trygve Diskeruds Minneløp. Og det gjorde han svært enkelt. Begge har trent her hos oss og det er veldig gøy å følge med de videre.

Fire toåringer reiste videre i helgen, til sine nye trenere. Bulldozer og Dillon K.W. dro begge til Anders L. Wolden på Bjerke, John`s Boy til Bjørn Goop, samt Rigel Anne til sin eier Morten Midtun. Alle er fine hester som vi gleder oss til å følge med videre.

Denne uka er det regn her hos oss, men vi tomkjører for fullt og det blir mange gåturer om dagen, særlig for Mikkel og Sven Olav. Noen få toåringer er igjen og de trener for fullt. Noen har mønstringsløp igjen, mens andre forbereder seg for vintertrening.

Odd Herakles

Odd Herakles da han var tre år.