Et år er snart ved veis ende, et år med mye glede og noe motgang. Vi har måttet avlive en hest som følge av helseproblemer og en bøtet desverre med livet i en skjebnesvanger oppsteiling. Det hyggelige er at vi har hatt meget flotte talenter og trivelige hester på stallen også dette året. Av fjorårets toåringer var det gledelig å følge fremgangene til Princess Endurance (toer i Hoppekriteriet og treer i Martha)  samt Charisma K.W. som også var med i årgangstoppen. Andre treåringer som vant løp var Hez So Perfect, Banker Go`s, Kolnes Siv, Bjørkeviking og Nordsjø Viktor. Av fireåringene og eldre har mange hatt en meget sterk sesong: Thai Broadway, Odd Herakles, Miss Endurance, Global Republic, Timian Scott, Frozen Royalty, Høvåg Ask, Lome Lotta, Ask Viking og Wine And Dine. På skrytelista kan vi også sette Derby-vinner Glen Ord Superb, Biri Oppdrettningsløp-vinner Solvik Faksa og Viking Va Bene som nå er vinner i Frankrike. Alle tre har vært her til innkjøring.

Nå er vi i juleuka og åringene har en roligere uke etter at mange av de fikk vaksine Lille Julaften, tannkontroll hadde vi også på en del. Vi har fått snø og det er meldt kaldere vær i begynnelsen av det nye året. Alle åringene ligger godt an i treningen og har tatt til seg treningen på en bra måte. Vi gleder oss til å ta fatt på det nye året med disse unge og håpefulle.

Vi har fire hester på stallen som er 4 år i 2016, av disse har to startet: Kolnes Siv og Rainbow Bonanza. De øvrige to håper vi å komme til start med i løpet av sommeren og høsten. Alle disse er hester vi hel eller deleier. Vi venter to føll i 2016: Punkt Ett med Broadway Hall og Odds And Ends med John Paul`s Legacy.

Vi ser fram imot et 2016 med mye glede og forventning og ikke minst et norsk landslag som det blir uhyre spennende å følge, allerede nå i slutten av januar. Det er mye å jobbe med i norsk travsport fremover, men også mye positivt som skjer.

Godt Nytt År!

Princess E

Her ses Princess Endurance (1 år) og Mikkel på en av hennes aller første turer med vogn