Katalog nr 128 (lørdag 8 september)

Despacito Bonanza

Far: Dream Vacation

Mor: Lady Va Bene 13,9

Morfar: Rite On Line

Mormor: Opale de Landemer (fr) 16,8

Dream Vacation (Pine Chip) er en A-hingst med en sterk produksjon. Han har en rekke millionærer i både USA, Sverige, Norge og Danmark. Og selv om første årgang er født i 2003 er han fortsatt aktuell som far til vinner av årets Jarlsberg Grand Prix, Thai Highway. Samt vinner av Hans Petter Tholfsens Minneløp, Stoletheshow. 

Lady Va Bene var dyktig som unghest og var annen i kval til Hoppederby og Jarlsberg Grand Prix hoppeløp. Tre annenplasser i V75 Grunndivisjon, tredje i finalen Grunndivisjon 2013. Hun sprang inn 346.500 kr og tok rekorden 13,9. 

Lady Va Bene har franske Opale De Landemer som mor. Hun er også mor til V75-vinner Ideal Va Bene. Opale De Landemer er etter Viking`s Way som har satt sterke spor etter seg i fransk avl som far til Jag De Bellouet og ikke minst morfar til Ready Cash. Lenger bak i morstammen finner vi millionærene Quenor De Landemer 13,9 og Bridget Landemer 13,0. 

Despacito Bonanza er røntget uten anmerkninger i juni også i bakknærne. Han er innkjørt og en utrolig avbalansert, fornuftig og trivelig hest. Selv om han er rolig av natur drar han gjerne igang lek med de andre gutta i hagen. Han er oppvokst i flokk med mye utegang og han fikk gå med sin mor til han var 10 måneder gammel.