Amor Even vinner Lars Laumb. Foto: www.travsport.noDet har tatt tid å skrive dette, for det var et tungt slag for oss.

Og nå etterpå når boksen har stått tom, har det vært ennå tyngre og virkelig gått opp for oss.

Amor Even som ble født i Skiptvet og som hele sitt liv sto oppstallet i Skiptvet (med unntak av temming og innkjøring hos Frank og Wenche Skubberød i Ørje) var en stor del av stallen her på Bråtnes i en årrekke.

Gunnar Gjerstad var treneren store deler av karrieren, iblant var han hjemom hos eier Ole Jørgen Eng noen måneder, men alltid kom han tilbake hit på Bråtnes.

Amor Even var en hest med meget stor personlighet, og en lettere grad av ADHD. Han ga lyd fra seg selv om han hadde mistet stemmen under stemmebåndsoperasjon. Han var kongen her på stallen og visste det selv meget godt.

Han kjempet helhjertet i løp og kom stadig tilbake når vi mistenkte karrieren for å være på hell. Han hadde en enorm helse, men trolig også en tøffhet i seg som trosset småskavanker. Det var lite som bet på Even.

Han danset ute i hagen sin hver eneste dag og var alltid full av liv (på godt og vondt). Og fy så sint han ble om det ikke var hopper som gikk i hagen ved siden av! Det er trist å tenke på at vi aldri skal se hode ditt stikke ut av vinduet i boksen din, Even. Der sto du og myste i sola og skuet utover kongeriket ditt.

Takk for en flott og innholdsrik karriere, Even. Nå løper du vel rundt i himmelen sammen med Ole Jørgen.