Hoppe. Født 2013.

Far: Moe Odin  Mor: Beljue Christina  Morfar: Spang Best

Eier: Brit og Hans-Henry Dregelid, Oslo. Oppdretter: Brit Dregelid, Oslo

Oppdatering 16.06.15:

Da har Almoda gjort unna sine to mønstringsløp på tidene 1.58 og 1.56. Hun gikk fint begge gangene og oppførte seg også veldig fint på tur. Nå reiser snart Almoda videre, hvor hun først får en liten ferie på fjellbeite.

Almoda

Oppdatering 10.05.15:

Almoda har trent fint de siste ukene og utvikler seg også fartsmessig. Hun har vært en tur på Momarken hvor hun gikk fint og oppførte seg fornuftig og voksent. Det blir nytt banejobb om ca to uker.

Oppdatering 25.03.15:

Almoda har økt treningsmengden til 10-12 km med innlagte runder i bakken. Dette takler hun greit, men hun er nok fortsatt i vekst og fungerer ikke like fint som hun gjorde. Kroppen trenger nok å få satt seg litt.

Oppdatering 05.02.15:

Almoda trener på greit, men hun er nok i litt vekst og virker ikke så pigg og opplagt om dagen, som hun gjorde for et par uker tilbake. Hun hviler mye når hun er inne og hun merker nok endringer i kroppen. Hun er dog positiv og glad som hun pleier å være og trener på, dog med litt mindre intensivitet. Treningsmengden er 9 km og en gang ukentlig har hun innlagt trening i skogsløypa som er kupert og hun må da jobbe i bakken. 

Oppdatering 22.02.15:

Almoda trener på fint og gjør det hun skal. Hun har treningsvilje og et godt trav. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør hun greit. Ellers er hun en blid og positiv hoppe som er snill og trivelig.

Almoda

Oppdatering 25.01.15:

Almoda trener fortsatt veldig bra. Hun utvikler seg godt i takt med treningen. Hun er livlig og i farta om dagen og drar ofte igang de andre hoppene til lek ute i hagen.

 

 Oppdatering 10.01.15:

Almoda trener fortsatt bra og fortsetter å heve seg. Fremdriften og innsatsviljen har blitt vesentlig bedre enn i de første par månedene. Hun er pigg og glad og er positiv til det meste, selv om hun kanskje også er en bitte liten drama queen. Ute trives hun godt med de andre hoppene og er en sosial hest. Treningsmengden er 7 km og det går hun fint.

 

 Oppdatering 4.12.14:

Almoda trener bra om dagen og har løftet seg et hakk. Fremfriften er litt større og også innsatsviljen. Hun er haltfri etter sårskaden. Treningsmengden er nå 6 km.

Almoda

 

 Oppdatering 27.10.14:

Almoda trener på greit, 4 km i treningsmengde. I tillegg går hun i løstreningsløypa. Hun er ei grei og ukomplisert hoppe.

 

 Oppdatering 25.09.14:

Almoda er i vogn og det går veldig fint.

 

Oppdatering 11.09.14:

Almoda virker til å ha funnet seg godt til rette på Bråtenes og har funnet tonen med tre andre hopper. Hun er igang med tommekjøring og det går fint.