Hingst. Født 2014

Far: Credit Winner  Mor: Alfi Prelong R.R.   Morfar: Dahir de Prelong

Eier og oppdretter: Alpha Finans og Eiendom AS

 

Alpha Credit R.R.Alpha

Alpha Credit R.R.

 

Oppdatering 06.08.16: Alpha Credit gjennomførte et bra mønstringsløp på Momarken idag, selv om han er tråkk. Tiden ble 29,5. 

Alpha Credit R.R.

 

Alpha Credit

 Oppdatering 30.07.16:
Alpha Credit trener på fint. Han har gått et banejobb hvor han gikk 1.32/2100 meter. Han har mer inne, men er litt tråkk. 

Oppdatering 11.06.16: Alpha Credit har trent bra over lengre tid og han utvikler seg fint. Han er en veldig flott hest med et veldig godt steg og flott utstråling. Han er imidlertid tråkk og gjør ikke mer enn han strengt talt må.

Alpha Credit R.R.

Oppdatering 22.03.16: Takk for hyggelig besøk av dere eiere. Alpha Credit snørrer litt og har også hostet et par ganger, men er pigg og i farta. Utvikler seg bra og treningsmengden er 9-10 km. 

Alpha Credit

Oppdatering 22.02.16: Fin utvikling på Alpha Credit, han trener på bra og har et langt fint steg. Han er litt guttegutt og bor fortsatt alene.

Oppdatering 31.12.15: Alpha trener OK, 5 km i treningsmengde. Han kranglet for mye med de andre gutta og det ble noen sår stadig vekk, så han har nå flyttet inn og blitt eneboer. Han virker til å synes det er helt greit. Ellers er det en stor og langlagt hest, som er snill og grei å kjøre.

Alpha CreditAlpha Credit

 

Oppdatering 19.11.15: Alpha Credit trener på veldig fint, 4 km i jogg pr treningstur. Han har et flott steg. Han går fortsatt på utegang og fungerer fint med de andre, men er en tøffere type enn Donatell. Mageproblemene har heldigvis gitt seg og han har nå fin og fast avføring.

Oppdatering 16.09.15:

Alpha Credit har funnet seg greit til rette hos oss og han går på utegang med seks andre hingster. Han er litt dominant, men får ikke lov å være sjef av treårshingsten som er barnehageonkel i flokken. Det virker til å være en harmonisk gjeng som trives sammen. Tomkjøringen har gått fint og idag har han vært i vogn for første gang. Det gikk veldig fint.

Alpha Credit