Hingst født 2003

e) Pål Even u) Kongsrud Ida

Eier: Marthe Ruud Eng

Oppdretter: Knut Arne Ødegaard

Oppasser: Sven Olav Weberg.

Even er et tvers igjennom Skjetve-produkt. Født hos Knut Arne Ødegaard på Botner, vokst opp hos Ole Jørgen Eng på Kassem, og siden trent på Bråtnes hos Gunnar Gjerstad (med et par turer hjemom på Kassem). Han er stallens ubestridte konge.Vant Lars Laumbs Minneløp på Bjerke i februar 2010.

Oppdatering 13 juli 2012

Even er tilbake i form og gjorde et sterkt løp på Forus 1 juli og tok en sterk tredjeplass bak Moe Brage og Bork Odin. Neste mål er NM på Sørlandet om en drøy uke.

Oppdatering 8 mai 2012

Even har fått en velfortjent pause etter Finlands-turen. Han koser seg i hagen om dagen og har to uker med treningsfri.Vi satser på å starte igjen når sommeren tar fatt.

Oppdatering 25 mars 2012

Even har hatt toppform lenge nå og igår fikk han kronet karrieren sin med seier i Jacob Meyers Pokalløp! Etter en fantastisk sluttspurt vant han sammen med Per Oleg Midtfjeld den gjeve pokalen i det svært anerike løpet. Nå håper vi damene kommer på besøk!

Oppdatering 14 januar 2012

Even hadde nok en meget bra sesong i 2011 og har nå etablert seg i eliten hvor han henter seg fine premier nær sagt hver gang. Han er frisk og pigg helsemessig og vi ser ingen grunn til at han ikke skal få et godt 2012. Dessverre gikk hans eier Ole-Jørgen bort så altfor tidlig i sommer, men vi fortsetter i hans ånd og håper Marthe  og vi får mer glede av Even fremover.

Oppdatering 18 august 2011

Even startet på Kala 16 august og leverte et bra løp til fjerde. Han satt stengt mot mål og hadde krefter spart.Høstens store mål er NM som ble utsatt grunnet terrorangrepene 22 juli. 

Oppdatering 11 juli 2011

Even holder formen og leverte et sterkt løp på Forus 3 juli og hentet seg en tredjeplass, men knepent fra seieren. Hjemme i trening er han like pigg og glad. Han ønsker seg selvsagt noen flere damer, for det beste han vet er jo å bedekke.... Ny start blir nå førstkommende fredag på Jarlsberg.   Even har levert flere sterke innsatser den siste tiden, nå sist på Biri 1 april hvor han ble nummer to etter sen åpning og etter å ha åpnet første 500 meter etter 1.18. Even er skikkelig på hugget om dagen og han har allerede startet bedekningsesongen. Flere er velkomne! Ny start er på fredag på Jarlsberg hvor han står fint til i førstespor.

Oppdatering 1 februar 2011

Even virker til å være i kjempeform for tiden. Han var uheldig i Jakob Meyers Pokalløp på Bjerke og hentet seg en sjetteplass, men avslutningen var av beste merke. Sven Olav leser løpsbulletinen opp og ned, men så til sin fortvilelse at han hadde oversett et løp nå på lørdag (Drammen) Neste oppgave blir på Drammen neste mandag.

Oppdatering 29.12.2010

Even viste sist (18.12) at formen er i anmarsj og hentet seg en bra fjerdeplass mot knallhard konkurranse på Drammen. Idag skal han ut i V65, men står leit til på tillegg. Vi håper uansett på en ny, fin innsats hos hedershesten på stallen.

Oppdatering 28 november 2010

Even var uheldig i den siste starten(20.11) og galopperte fra et trangt fjerdespor. Per Oleg Midtfjeld var godt fornøyd med innsatsen etter galoppen og Even fullførte bra inn til mål. Ny oppgave blir på Bjerke 1 desember, da med Sven Olav selv i sulkyen.

Oppdatering 3 november 2010

Even viste på Jarlsberg 29.10 at formen er tilbake og hentet seg en bra annenplass bak Mørtvedt Jerkeld, etter å ha vært litt uheldig i Bergen gangen før. Han virker mer harmonisk om dagen, men er like pigg og full av liv som vanlig. Ny start blir tirsdag 9 november, da med Heiki Kulblik i sulkyen

Oppdatering 7 september 2010

Even travet et bra løp på Sørlandet 21 august og fikk en flott annenplass bak Moe Odin. Lørdag forsøkte han seg i Vintillatravet på Biri, men var da veldig dårlig. Vi har ingen forklaring da han trente meget bra i forkant av løpet. Dog er del det kanskje en av grunnene til at Even er så bra, han vet å spare seg selv på dårlige dager.

Oppdatering 10 august 2010

Even har bedekket 8 hopper i sommer og 6 er drektige. To er foreløbig ikke undersøkt. Han har trent godt i hele vår og sommer og startet etter pause på Momarken 27 juli. Desverre ble det en liten galopp 500 fra mål, men Even fullførte godt til mål og viste fin fart over oppløpet. Vi forventer en bra sesong også videre i 2010.

Oppdatering 27.06.10

Amor Even trener for fullt med lange intervaller hver annen dag. I tillegg er det fullt med bedekninger om dagen. Beregnes startklar om en måned. 

Oppdatering 3 mars 2010

Even tok løpet greit, men han fikk noen dager i etterkant med helt fri. Gro Rosseland har behandlet han med akupunktur og med osteopati. Det virker som han liker dette godt. Utrolig moro at han endelig ble Månedens Hest i TGN!