Hingst. Født: 2012 Ask Viking

e) Järvsøfaks u) Horgen Bente

Oppdretter: Kjell Bredholt

Eier: Randi Alendal

Oppdatering 5 april 2014:


Ask Viking trener meget bra om dagen, han virker til å være ute av den verste vekstperioden. Treningsmengden er 10 km og han er snart klar for intervaller. Han er fortsatt en energisk type og det er litt hingst i han. Men han er fornuftig og veldig trivelig. Aktivitetsnivået i hagen ble såpass stort at han nå går alene ute.

 Oppdatering 10 mars 2014:

Ask Viking trener på fint, 9 km i treningsmengde. Han er i vekst igjen og veldig høy i bakparten. Han er energisk og trimmer mye selv ute i hagen, men heldigvis er han veldig glad i mat så han holder seg rund og pen. Han har blitt litt gutt, men er snill og fornuftig selv om han til tider er høyt og lavt når vi leier han. Å kjøre er han eksemplarisk. 

Oppdatering 9 februar 2014:

Ask Viking trener på veldig fint, treningsmengden er 8 km. Han er energisk og full av pågangsmot, men snill og fornuftig.

 

 

 

 Oppdatering 29.12.13

Ask Viking har akkurat gjennomført en antibiotikakur etter å ha vært forkjølet. Han er tilbake i trening igjen og treningsmengden ligger på 5 km. Ask Viking er virkelig en flotting med utstråling utenom det vanlige. Han er en gutt som allerede har oppdaget damene, men veldig fornuftig og trivelig å ha med å gjøre.

 

 

Oppdatering 15.11.13: Ask Viking trener på meget bra 4 km. Han gjør alt rett og er også meget fornuftig og trivelig. Han har et meget bra steg, men er nå i kraftig vekst. 

Torpa Odin og Ask Viking 28.10.13

 

Torpa Odin og Ask Viking 28.10.13

Torpa Odin og Ask Viking 28.10.13

Torpa Odin og Ask Viking 28.10.13

Ask Viking

Ask Viking