Hingst. Født: 2012

Far: Banker Hall (US) Mor: Jazzy Senator

Eier og oppdretter: Leif Solemsli

 Oppdatering 14 juli 2014:

Banker har gjennomført to veldig fine mønstringsløp. Han er en utrolig fornuftig og fin hest å ha med å gjøre. Han går ikke for full maskin enda, men gjør det han må. Nå har han blitt vallak og er straks klar for å reise hjem til sine eiere. 

 

Oppdatering 6 juni 2014:


Banker har hatt en flott utvikling den siste tiden. Han er snart klar for mønstringsløp.

 Oppdatering 20 mai 2014:

Banker trener bra i intervallene, vekselsvis i løypa (bakken) og på rettbanen. Forrige uke var han på Momarken for første gang. Han oppførte seg, som alltid, veldig bra og gikk et fint hurtigjobb. Han trenger nok ikke så mange flere jobb før han er mønstringsløpsklar. Han har lagt på seg en del etter tannproblemene og spiser nå bra med grovfor igjen. 

Oppdatering 5 april 2014:


Banker trener på fint 10 km i treningsmengde. Han er ukomplisert og veldig grei. Han gjør den jobben han skal på en fin måte. Han er snart klar for intervaller. Han går fortsatt ute med fem andre hingster og trives godt i flokken. Han er annenhver natt på utegang og i boks. 

Oppdatering 4 mars 2014:

Banker trener fint 9 km i treningsmengde. Han utvikler seg bra og gjør det han skal på en fin måte. Han er stor og massiv, han har allerede str 145 i dekken. 

 

Oppdatering 9 februar 2014:

Banker er i en vekstperiode og dermed litt mindre energisk enn vanlig. Han trener dog på greit 8 km i treningsmengde.

 

Oppdatering 19.01.14: Banker er en grovbygd kar som for tiden også vokser mye. Han fyller ut str 135 i dekken og må snart over i str 145. Det er mye hest, men han er ingen spesielt tung type. Han utvikler seg fint, treningsmengden er nå 6km. Vi følger litt ekstra med på tennene hans om dagen da han har mistet en del av den ene jekselen. Vi vil se at dette går fint når han feller resten av tannen, derfor blir det en ny tannsjekk nå til uken. |

 

 

Oppdatering 29.12.13


Banker trener på meget bra og holder sin fine stil. Han utvikler seg bra og er en grovbygd og ganske stor gutt. Treningsmengden er 5 km og det gjør han på en veldig bra måte. Ellers trener han i Walker og i løstreningsløypa hvor han trener mellom 4 og 5 X 700m.

 

Oppdatering 15.11.13: Banker trener på meget bra og gjør 4 km på en fin måte. Han er fornuftig og grei og vokser seg til å bli en ganske så stor så stor gutt. 

 

 

Banker Go's 01.10.2013

Banker Go's 01.10.2013

Banker Go's