Hingst. Født: 2012

e) H.G. Balder u) Heggliv

Oppdretter: Torbjørn Hiåsen

Eier: Stall THAJ Union

Oppdatering 13.08.14:

Båsebalder har da travet sitt andre godkjente mønstringsløp på tiden 57,2. Han har nå reist videre til sin nye trener Hans W. Storås og vi ønsker de lykke til videre med denne gode og trivelige gutten. 

Oppdatering 6 august 2014:

Båsebalder var igår på Momarken hvor han gikk et banejobb. Han gikk greit og er snart klar for nytt mønstringsløp. Vi skal teste han hjemme i trening med knebelegg. Han er i humør og leker ute med tre andre gutter. 

 

Oppdatering 14 juli 2014:

Båsebalder gikk godkjent i mønstringsløpet sitt, selv om han ikke hadde sin beste dag. Han ble nok anspent og stiv ute i banen. Han fungerer bedre hjemme i trening og trener på som vanlig med vekselsvis intervaller i bakken og på rettstrekka. 

 

Oppdatering 29 juni 2014:

Båsebalder gikk sine siste intervaller på fredag før tirsdagens mønstringsløp. Denne gangen gikk han på rettstrekka. Etter treningen fikk han behandling med osteopati av Gro Rosseland, noe som var deilig for han da han har noen låsninger. Nå blir det rolig trening fram til tirsdag.

 

Oppdatering 5 juni 2014:

Båsebalder trener på bedre. Han har fått et banejobb og fungerer bedre og bedre for hver dag. Det blir nytt banejobb på han i neste uke. Ellers trener han i løypa, hvor han går 5 km oppvarming etterfulgt av 4 runder a` 1300 meter i den kuperte løypa. Han jobber på bra og er treningsvillig og grei. 

Oppdatering 5 april 2014:

Båsebalder er nok inne i en vekstperiode hvor ikke travet stemmer til det fulle. Vi har flere hester som er det nå. Vi trener fortsatt, men har tatt ned på tempoet og de dagene han ikke "går seg til" tar vi ned på treningsmengden. Innsatsvilje har han og han er veldig innstilt på å gjøre jobben når vi trener. Ellers er han like positiv og trivelig som han pleier å være. En god og snill gutt.

 

Oppdatering 4 mars 2014:


Båsebalder trener bra. Treningsmengden økes nå til 9 km. Han er fortsatt en positiv og trivelig gutt, glad i å trene og glad i mat. Nå røyter han og vi håper våren virkelig kommer nå så vi kan få litt sol og helst litt tørrere føre, selv om treningsbanen holder seg veldig bra. 

 

 

Oppdatering 10.02.14:


Båsebalder gjør fortsatt fine ting i trening. Han utvikler seg som han skal og tar til seg treningen på en bra måte. Han er blid, positiv, veldig snill og trivelig. Treningsmengden økes nå til 8 km. 

Oppdatering 19.01.14:

Båsebalder trener på fint og utvikler seg bra. Han har en bra innstilling og er en grei og ukomplisert gutt. Treningsmengden er nå 6 km.

 

Oppdatering 29.12.13:

Båsebalder trener på fint og gjør det han skal. Treningsmengden er 5 km. Ellers trener han i Walker og løstreningsløypa, hvor han går mellom 4 og 5 runder av 700m. Han utvikler seg bra og er snill og trivelig.

 

Oppdatering 15.11.13: 
Båsebalder trener på veldig fint og gjør 4 km på en bra måte. Han har blitt fortrolig med både vogn og utstyr etter å ha vært litt skeptisk i starten. Båsebalder utvikler seg foreløbig veldig fint.

 

Båsebalder 01.10.13

Båsebalder 02.10.13

Båsebalder