Hingst. Født 2013.

Far: Wik Stjernen   Mor: Ramstad Lotta   Morfar: Moe Odin

Eier og oppdetter: Sidsel Berger Kirkerød, Greåker

Oppdatering 16.06.15:

Granitt har gått to flotte mønstringsløp og nå venter ferie på fjellet. Der skal han få kose og herje med 30 andre hingster i sommer. Beiteslipp blir mest sannsynlig 27 juni.

Oppdatering 16.05.15:

Granitt er klar for mønstringsløp førstkommende tirsdag på Momarken.

Oppdatering 17.04.15:

Granitt var igår på Momarken for første gang og han oppførte seg som en rutinert gutt. Han travet flott, 2.00/2100 meter og er nok klar for mønstringsløp i begynnelsen av mai. 

Bergers Granitt

Oppdatering 23.03.15:

Fortsatt bra utvikling på Granitt. Han trener fint 10 km med innlagte runder i bakken (skogsløypa.) Han har et fint og vinnende trav og er ukomplisert å kjøre.

Oppdatering 18.02.15:

Granitt trener veldig bra og utvikler seg fint. Størrelsesmessig er han fortsatt mindre enn de andre, men travmessig flyter det bra. Og han er den tøffeste ute i flokken.

Oppdatering 25.01.15:

Granitt trener fortsatt bra og tar imot treningen på en veldig positiv måte. Han har mye selvtillit og du må stille krav til han, men alt i alt er han en veldig snill og trivelig gutt. Han er i veldig mye aktivitet ute med de andre og drar de igang med lek titt og ofte.

Bergers Granitt

 Oppdatering 10.01.15:

Granitt gjør ting på en fin måte. Han er ukomplisert på alle vis og har et langt og flott steg. Treningsmengden er 7 km og det gjør han veldig greit. Ute er han ofte i lek og en veldig sosial hest med stor selvtillit. Granitt er en artig fyr.

 Oppdatering 04.12.14:

Granitt trener veldig bra. Han gjør alt riktig, har et flott steg og gjør oppgavene sine med positiv innstilling. Det eneste han mangler litt på er høyden. Treningsmengden er 6 km.

 

Oppdatering 02.10.14:

Bergers Granitt har gått fint under tomkjøringen og er nå fin i vogn. Han virker trygg og selvsikker. Ute går han samme med fem andre gutter og han er sosial og leken i flokken.