Hingst. Født 2012

e) Järvsöviking (SE) u) Bjørkvona ue) Golan

Eier: Randi Alendal, Guernsey. Oppdretter: Nils T. Bjørke

Oppdatering 16.06.15:

Bjørkeviking har slitt en del i vår med betennelse i akillesen samt litt vekstømhet. Nå virker det imidlertid mye bedre og han trener for fullt igjen og utvikler seg fint.

Oppdatering 11.01.15:

Bjørkeviking trener bra om dagen, vekselsvis i bakken og i t-cart. Treningsviljen er stor og han er blid og glad. Han har mye energi som han også bruker på å leke med de to andre treårsgutta ute.

 Oppdatering 19.11.14:

Viking har gjort unna sine mønstringsløp og trener nå for neste år. Han er inne i en god treningsperiode som består i å trene i bakken (løypa), i t-cart og rettbaneintervaller. Han fungerer fint om dagen. 

Oppdatering 05.10.14:

Viking trener på bra og er snart klar for sitt siste mønstringsløp. Han trener vekselvis i løypa (bakken) og intervaller på rettstrekka. Ellers går han også i walker. 

Bjørkeviking

 

Oppdatering 22 august 2014:

Viking er i vekst, og har det litt roligere et par uker. Han har gått et godkjent mønstringsløp. Bjørkeviking er en tøffing som har rett innstilling.

 

Oppdatering 14 juli 2014: 

Bjørkeviking trener meget bra og er klar for mønstringsløp 15 juli på Momarken. Han er en flott traver med riktig innstilling. 

 

Oppdatering 9 juni 2014:

Bjørkeviking har trent bra lenge. Han har fått to hurtigarbeid og går enkelt 2.00. Han er i litt vekst nå, men trener fortsatt bra. Han går nå intervaller, vekselvis i løypa (bakken) og på rettstrekka. 

 Oppdatering 5 april 2014:


Bjørkeviking trener skikkelig bra om dagen og har løftet seg et par hakk de siste par ukene. Treningsmengden er nå 10 km og vi gleder oss til å starte med intervalltreningen.

Oppdatering 4 mars 2014:


Viking trener på fint, nå er han klar for 9 km. Han har et fint steg og utvikler seg fint. Fortsatt er han sjefen i flokken og han er fortsatt veldig glad i mat. Han er snill og helt ukomplisert å kjøre. 

Oppdatering 10.02.14:


Bjørkeviking blir bedre og bedre i trening. Han gjør det han skal på en fin måte og er veldig kald og avbalansert. Han vippes ikke av pinnen med det første. Treningsmengden er 8 km og det gjør han på en grei måte.

 

Oppdatering 29.12.13:

Bjørkeviking begynner å vise litt av sitt rette jeg. Til nå har han vært mest opptatt av mat og vært litt lat i trening, men nå går han bedre. Treningsmengden er 5 km og ellers trener han i Walker og løstreningsløypa.

Oppdatering 15.11.13: 

Bjørkeviking er nå godt igang med treningen etter å ha vært tråkk i begynnelsen. Han virker til å være en real hest. På utegangen er han sjefen blant seks andre.