Hingst. Født 2013.

Far: Credit Winner  Mor: Vanity Rich  Morfar. Extreme Dream

Eier og oppdretter: Marianne Killi, Leirsund.

Oppdatering 01.09.15:
Black Jack har gått et mønstringsløp, den 28 august på Momarken. Han travet fint 1.30. Han er en stor og mektig hest som blir bedre for hver måned. Dessuten er han fornuftig og veldig snill. Nytt mønstringsløp blir 9 september.

Oppdatering 01.07.15: Black Jack trener på bra og blir sterkere. Han oppfører seg veldig fint. Han har fått et banejobb hvor han gikk fint. Han vil få flere banejobb nå utover.

Oppdatering 10.05.15: Black Jack trener fint om dagen og blir sterkere i travet. Han er en stor og litt uferdig hest, men han utvikler seg fint. Treningen består fortsatt av bakketrening med innlagte fartsøkninger.

Black Jack

Oppdatering 25.03.15:

Det er stor utvikling i Black Jack om dagen. Han har løftet seg mye treningsmessig. Mengden er nå 10-12 km med innlagte runder i bakken. Dette gjør han veldig greit og får nå teknikken til å stemme bedre og bedre. Han går fortsatt på utegang med fem andre hingster, hvor han er sjefen. Hver annen natt står han inne på boks for å få nok hvile.

Black Jack Rich

Oppdatering 18.02.15:

Black Jack trener på greit og tar til seg treningen veldig positivt. Han er stor og henger ikke helt sammen enda, men det blir bedre og bedre ettersom han blir sterkere. Dette er en flott hest som nok vil knuse noen unghoppehjerter på veien... Treningsmengden er 8-9 km og det gjør han veldig greit. På utegangen har han blitt veldig grei og er en rolig og harmonisk fyr.

Oppdatering 25.01.15:

Black Jack løfter seg litt treningsmessig, sakte men sikkert. Han gjør det han skal og oppfører seg bra.

Black Jack Rich

Oppdatering 10.01.15:

Han har tørket fint opp i beina og det virker nå bra. Ute i flokken fungerer det veldig greit nå og det er mye lek, men en harmonisk gjeng som passer på å få seg nok hvile. Treningsmessig kommer han seg for hver gang. Mengden er 7 km.

Oppdatering  08.12.14:

Det fungerer fint i flokken nå. Han har våteksem på beina som vi jobber en del med. Han trener på ok, 6 km i treningsmengde.

Oppdatering 28.10.14: 

Black Jack trener på ok. Han oppfører seg ok, men er litt sær i flokken. Vi har sluppet ut en toåring for at Black Jack ikke skal bli for dominant i lederrollen. 

Oppdatering 25.09.14:

Black Jack er i vogn og det går veldig fint. Han er sosial og trivelig og har funnet seg godt til rette i sin flokk som består av fem gutter.

Oppdatering 11.09.14:

Black Jack er en utrolig flott hingst som virker snill og trivelig. Han har kommet greit igang med tommekjøring. 

Black Jack Rich