Hoppe født 2012 e) Åsajerven u) Børke Berta ue) Lykke Gutten

Eiere og oppdrettere: Dag og Tina Økern

 

Oppdatering 11.09.14:

Sindy gikk igår sitt siste mønstringsløp på 53,7. Hun fungerte veldig greit og er nå ferdig med sin periode hos oss. Etter løpet ble hun med eierne hjem og vi ønsker Sindy og kretsen rundt lykke til videre. 

Oppdatering 5 september 2014:

Sindy gikk sitt første mønstingsløp på Bjerke 03.09 og gjennomførte det bra på km.57,0, først i mål av kaldblodsene. Nå blir det rolig resten av uka, da hun skal ut igjen på Bjerke den 10.09.

Oppdatering 6 august 2014:

Sindy var igår på Momarken og gikk banejobb. Hun fungerte og oppførte seg fint, men mangler litt på farten. Det blir et nytt banejobb om 14 dager.

Oppdatering 14 juli 2014:

Sindy trener veldig fint om dagen og har nå vært med til Momarken hvor hun fikk prøvd seg litt på banen. Hun oppførte seg eksemplarisk og viste også at det bor litt fart i henne. Nå får hun ett banejobb til om ca 14 dager så blir det mønstringsløp i august.

Oppdatering 29 juni 2014:

Sindy trener bra om dagen og utvikler seg positivt. Hun legger mer mark under seg enn tidligere, nå som hun har blitt sterk nok til å orke steget sitt. Treningsmengden er 8 km, men hun går også litt i løypa (bakken).

 Oppdatering 05.06.14:

Sindy trener stadig bedre og treningsmengden er nå 7 km. En dag i uka er hun med og trener to runder i den kuperte treningsløypa. Hun har blitt mer treningsvillig ettersom hun blir mer trent og orker mer. Hun viser nå bitvis også litt fart. 

Oppdatering 12.02.14:


Sindy er i vogn og oppfører seg veldig fint. Hun lærte fort under tommekjøring og det var tydelig at hun hadde gjort det før. Hun er litt sjenert, men begynner å bli tryggere på omgivelsene.  Hun er sosial og trivelig.