Hoppe. Født 2013.

Far: Broadway Hall  Mor: C. Lindy L.  Morfar: Biesolo

Eier: Rune Skogen, Bryne. Oppdretter: Rune Skogen og Arne Bore, Bryne.

Oppdatering 16.06.15:

Broadway Longlegs har gått et mønstringsløp på Bjerke på 1.27. Det gjorde hun på enkleste vis. Hun har trent som normalt her hjemme etterpå og er snart klar for nytt mønstringsløp.

Oppdatering 10.05.15:

Longlegs har vært to ganger på Momarken og gått veldig fint. Siste gangen gikk hun et rutineløp mot kaldblodshestene. Hun var trygg og fin på 1.33/2100m. Hun er klar for mønstringsløp.

Oppdatering 25.03.15:

Broadway trener nå 10-12 km med innlagte runder i bakken. Dette takler hun fint. Hun er snill og trivelig, men sjefen i sin hoppeflokk på fire hester. Hun blir stor, og er en flott hest å se under trening med sin flotte aksjon.

Broadway Longlegs

Oppdatering 15.03.15:

Broadway Longlegs trener strålende, hun utvikler seg flott og gjør alt hun skal på en flott måte. Hun trener 9-10 km med innlagte fartsøkninger, samt at hun går får noen runder i den kuperte treningsløypa på 1500 meter hvor det er en lang stigning.

Broadway Longlegs

 Oppdatering 18.02.15:

Longlegs trener meget bra og utvikler seg fint. Hun har et stort og flott steg og legger mye mark under seg. Hun er snill og trivelig og en drøm å kjøre. Hun jobber på veldig riktig. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør hun greit.

Oppdatering 10.01.15:

Longlegs trener bra og fortsetter den fine utviklingen. Treningsmengden er 7 km og på det fungerer hun fint.

 Oppdatering 24.12.14:

Longlegs trener på fortsatt bra. Mikkel er veldig fornøyd når han kjører, særlig fordi hun jobber så riktig og går rett i vogna. Mankehøyden er 157 cm.

Broadway L

Broadway Longlegs

 

 Oppdatering 01.12.14:

Broadway Longlegs trener veldig bra og utvikler seg fint. Hun har et langt og flott steg og legger mye mark under seg. Hun var litt bedagelig de første ukene, men nå tar hun mer tak i det selv og forstår mer av hva treningen går ut på. Hun er ei snill og trivelig hoppe. Treningsmengden er 6 km.

 

Oppdatering 26.09.14: 

Broadway Longlegs går veldig fint og oppfører seg bra. Ei trivelig hoppe som har kommet seg godt til rette her.

Oppdatering 11.09.14:

Longlegs oppfører seg veldig fint, og var en del tommekjørt før hun kom. Hun var i vogn første gang idag og det gikk veldig fint. Hun virker til å ha funnet seg godt til rette her og har fått seg venninner allerede.

 Broadway Longlegs