Hingst. Født 2013.

Far: Revenue  Mor: Lonely Story  Morfar: Home Alone

Eier og oppdretter: Wiggo Carstensen, Bønes.

Oppdatering 30.07.15: Bulldozer har nå gått to fine mønstringsløp. Han får det nå litt roligere et par uker, så trener vi som normalt fram til han reiser til sin nye trener. Idag koser han seg ute med kameratene og har ikke hostet etter løpet igår, så forkjølelsen han brygget på virker til å ha sklidd forbi.

Bulldozer

Oppdatering 01.07.15:

Bra utvikling på Bulldozer de siste ukene. Han har nå fått to banejobb, han går veldig fint og er klar for mønstringsløp. Han blir stor og er fortsatt veldig uferdig i kroppen, men han blir nok en bra hest når alt har fått satt seg.

Oppdatering 27.04.15:

Bulldozer trener meget bra om dagen og har fortsatt sin fine utvikling, han har også blitt mer hest og se på og er ikke lenger bare en stor klump. Treningen veklser mellom bakken og intervaller på rettstrekka. Bulldozer er klar for banejobb. Han går hver annen dag på utegang og er hverannen dag på boks. Ute går han med fire andre hingster og han fungerer fint i flokken.

Oppdatering 17.03.15:

Bulldozer trener bra og har løftet seg et par hakk treningsmessig den siste tiden. Treningsmengden er en mil og vi har begynt å legge inn litt fartsøkninger. Dette takler han fint. Han har også så smått begynt å trene litt i bakken.

Bulldozer

Oppdatering 18.02.15:

Bulldozer trener bra og gjør jobben sin uten problemer. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør han veldig greit. Han er en snill og trivelig fyr.

Oppdatering 10.01.15:

Bulldozer fortsetter sin fine utvikling og gjør det han skal på en bra måte. Han er en ukomplisert type som er trivelig å ha med å gjøre. Treningsmengden er 7 km.

Bulldozer

 Oppdatering 05.12.14:

Bulldozer trener veldig fint og gjør de oppgavene han blir satt til å gjøre. Treningsmengden er 6 km. Han utvikler seg greit og er en fornuftig og grei herremann

Bulldozer

trening åringsgutter

 

Oppdatering 28.10.14: Bulldozer trener veldig bra, 4 km i treningsmengde. Han er fornuftig og trivelig og gjør alt han får beskjed om. På bildet ses han når han trener i løstreningsløypa med de andre gutta.

 Oppdatering 25.09.14:

Bulldozer er nå i vogn og det går greit. 

Oppdatering 18.09.14:

Bulldozer har hatt tannsjekk og er igang med tommekjøring. Han kommer til å tommekjøre en ukes tid ytterligere før han er klar for vogn. Han er en stor kar, men veldig grei. Han virker til å ha funnet seg godt til rette hos oss og går sammen med fem andre hingster.