Hoppe     Født: 2014

Far: Rolling d`Heripre  Mor: Excellent  Morfar: Supergill

Eiere: Tonje Borthen og Kolbjørn O. Selmer, Tiller.

Oppdretter: Ingar Hagen, Ramnes

Call Me Superb

 Oppdatering 27.07.07.16:
Call Me trener på veldig bra og fungerer flott her hjemme. Hun har ikke vært noe mer på banen nå.

Oppdatering 27.06.16: Call Me fungerer fint i travet igjen, men er en litt anspent og heit dame. Her må ting helst skje slik hun er vant med. Hun har fått flere behandlinger med osteopati og svart fint på dette. Hun har vært på Momarken og gått et banejobb. Hun viste enorme fartsressurser, men også at hun kan bli litt vel pigg.

Oppdatering 20.04.16: Call Me fungerer ikke like fint om dagen som hun har gjort og er i vekst. Travet flyter ikke slik som det har gjort og hun er litt mer anspent under trening igjen. Hun har fått behandling med osteopati. Hun trener på, men intensiviteten er tatt ned et par hakk.

 Oppdatering 18.03.16:
Call Me trener veldig bra og har et fint steg og bra treningsinnstilling. Hun har blitt litt mer voksen og tar til seg lærdom. Hun takler dog ikke stress og trenger forutsigbarhet og ro. Hun utvikler seg fint og er ei flott dame. Treningsmengden er 9-10 km, samt trening i walker og løstreningsløypa.

Oppdatering 02.02.16: Call Me trener på bra og utvikler seg fint. Selv om hun er var, har hun blitt litt mer voksen og takler ting litt bedre nå. Å kjøre er hun fin. Hun har mye energi og liker å dra igang de to venninnene sine ute til løping og hopp og sprett.

Oppdatering 27.12.15: Call Me forblir nok en litt var dame som man må ta noen forhåndsregler med. Hun virker til å ha fransk styrke når vi trener og går fint i vogna.

Oppdatering 01.12.15: Call Me er fortsatt var og ikke alltid helt komfortabel med oss tobeinte, men å kjøre er hun fin. Ei flott dame med et flott steg, treningsmengden er 5 km.

Call Me Superb

Oppdatering 28.10.15: Call Me er ei litt våken dame som er litt var, men veldig fin å kjøre. Tomkjøringen og innkjøringen har gått greit og hun trener nå 3 km i jogg på en fin måte.