Hingst. Født 2014

Far: Orlando Vici   Mor: Classical Pine   Morfar: Silver Pine

Eier: Kolbjørn Selmer, Trondheim. 

Oppdretter: Ingar Hagen, Ramnes

Oppdatering 30.07.16: Chef har gjort et mønstingsløp hvor han gikk veldig fint, men tok tre korte galopper og ble disket. Han trener på veldig fint. Vi har vært på Momarken og kjørt banejobb i etterkant også. Han traver veldig fint, men tar fortsatt noen korte galopper.

Oppdatering 28.04.16: Chef trener bra og gjør det han skal på en grei måte. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Ca hver 12. dag trener han i løstreningsløypa med de 6 andre gutta han går sammen med. Han fungerer fint i flokken.

Chef Superb

Oppdatering 21.03.16: Chef trener bra, 9-10 km i treningsmengde. Han utvikler seg fint og tar til seg treningen på en bra måte. Han er en fornuftig og trivelig type og trives godt i flokken på 7 gutter.

Oppdatering 13.02.16: Chef trener bedre om dagen etter å ha vært litt skjev noen uker. Han har fått osteopatisk behandling og svart fint på det. Treningsmengden er 8 km. Han er en snill og trivelig gutt, uproblematisk ute i flokken og oppfører seg bra.

Chef Superb

Oppdatering 19.11.15:
Chef trener på veldig bra og er en fin type. Treningsmengden er 4 km jogg pr tur, i tillegg trener han i løstreningsløypa sammen med de seks han går på utegang med. Han fungerer fint i flokken.

Oppdatering 10.10.15: Tomkjøringen har gått greit med Chef, selv om han har vært litt bestemt. Han er i vogn og jogger på fint. Han går på utegang med seks andre hingster og fungerer fint i flokken.