Hingst. Født 2013.

Far: Bork Odin Mor: Fronskrema Morfar: Krembest

Oppdretter: Nils Dagestad, Voss

Eier: Rune Ellingsen, Loddefjord

Oppdatering 16.06.15:

Dag Julius har gjort unna to mønstringsløp på beste vis på tiden 1.47. Dette er en skikkelig traver og det vi liker best er at han har lagt bort alle protester, dette viser at Julius begynner å bli voksen. Han er ellers verdens snilleste og roligeste gutt og elsker kos. Han fikk dog et veldig leit sår i venstre øre rett før han skulle reise, da hadde han vært litt kreativ med den ene forbøtta på utegangen og fikk kuttet seg skikkelig. Å rense og smøre det såret var noe han ble lei etter et par dager og da merket man at Julius kan bli både furt og sur, men det er jo ikke så rart for såret så ikke godt ut. Vi håper det gror raskt og vi gleder oss til å følge Dag Julius i fremtiden.

 

 Oppdatering 25.03.15:

Fortsatt bra oppførsel på Dag Julius som trener på og gjør det han skal. Han har et flott steg og utvikler seg bra travmessig. Treningsmengden er 10-12 km med innlagte runder i bakken, dette gjør han greit. Han går fortsatt på utegang med fem andre hingster, noe han virker å trives veldig godt med. Det er en sosial gutt. Hver annen natt står han inne på boks, både for å tørke etter dusj og for å få nok hvile.

Dag Julius

 

Oppdatering 18.02.15:

Stjerne i boka til Julius som har oppført seg veldig bra de siste ukene. Han trener på fint, uten noen protester. Travmessig ligger han godt an og virker til å være et stort talent. Om man får denne karen til å bruke viljen riktig i fremtiden kan det bli en skikkelig type. Han utvikler seg fint og er en flott hest.

Oppdatering 11.01.15:

Vi er tilbake til å jobbe med treningsviljen til Julius igjen. Hadde han tatt i, så hadde han vært overlegen de øvrige kaldblodsene her, men han gjør mye som han selv vil. Men vi jobber på, treningsmengden er 7 km.

Dag Julius

Oppdatering 08.12.14:

Fra å ikke ha villet gå ut av stallen i vogn, har Julius nå fått dårlig tid ut på tur. Det har jo også sine bakdeler så vi jobber med startfasen. Ellers har han blitt veldig fin å kjøre, går fint i tommene og har et flott trav. Treningsmengden er 6 km.

 

 Oppdatering 28.10.14:

Dag Julius trener på ok, 4 km i treningsmengde. Fortsatt kommer det noen protester, men han blir stadig bedre. Ute i flokken fungerer han veldig fint. 

Oppdatering 26.09.14:

Dag Julius er i vogn, han virker ikke redd og er trygg på seg selv, men han protesterer litt. Han har med hjelper og kommer til å ha det noen ganger til. Ellers er han en trivelig og fin type.  

Oppdatering 10.09.14:

Dag Julius har blitt haltfri etter hovbyllen. Han har fått tannrasp og er godt igang med tommekjøring.

 Dag Julius 10.09.14