Hingst. Født 2013.

Far: Kadabra   Mor: Pia Palema  Morfar: Adams Hall

Eier og oppdretter: Stall Dobbel W.

 

De Angelo W.

 Oppdatering 28.04.15:
De Angelo er solgt og reiser nå videre til sin nye trener Sigbjørn Kolnes. Dette tror vi blir en skikkelig traver og vi gleder oss til å følge med han videre.

Oppdatering 17.04.15:

Vi er meget godt fornøyde med treningen til De Angelo om dagen. Han har virkelig utviklet seg fint. Han har hatt en tur til på Momarken, hvor han gikk 1.40/2100 meter på en veldig fin måte.

 Oppdatering 23.03.15:
De Angelo har løftet seg en del den siste tiden og trener veldig bra om dagen. Mengden er 10 km og han har begynt å få noen runder i bakken (skogsløypa) under treningsturene. Han har fått en tur på Momarken og fikk luftet seg litt i banen. Han oppførte seg eksemplarisk og viste seg svært fornuftig.

Oppdatering 18.02.15:

De Angelo trener på bra og utvikler seg fint. Han er en tøffing med andre hester og han får ut mye overskudd på kameraten ute i hagen. Han har oppdaget damene, men er i bunn og grunn en snill gutt. Han er grei og fornuftig og kjøre. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør han på en fin måte.

 

 Oppdatering 14.12.14:

De Angelo trener veldig bra og gjør oppgavene sine. Treningsmengden er 6 km. Han går ute med en annen hingst, i flokk kan han bli litt tøff.

 Oppdatering 28.10.14:

De Angelo trener på veldig fint. Han oppfører seg ok, treningsmengden er 4 km. Han går ute sammen med to andre gutter på dagtid og det går veldig greit, men han står på boks om natten for han fungerer ikke på utegang, da han blir litt tøff under foring. En flott hest. 

Oppdatering 03.10.14:

De Angelo har gått fint under tomkjøring og er i vogn. Han er litt tøff med de andre gutta i hagen, så han står på boks hver natt.