Hoppe. Født 2013

Far: Olimede Mor: X. Plosive

Eier: Rolf Buer, Stavanger

Oppdretter: Evy Lund Kvernenes, Trøgstad

 

 Oppdatering 25.03.15:
Diamond Ravina trener nå 10-12 km i treningsmengde, med innlagte etapper i bakken. Foreløbig har vi ikke startet med fartstrening på intervallstrekka, da det fortsatt er mye svikt på den banen med teleløsning. Det er mulig hun får en tur til Momarken snart. Hun har nylig hatt ny tannkontroll og fått filt litt på skarpe tannspisser. 

Oppdatering 05.03.15:

Ravina trener fortsatt bra, 9 km i treningsmengde. Som variasjon i treningen, har hun nå fått innlagt en til to etapper i den kuperte treningsløypa vår, en gang ukentlig. Det er uvant for henne å jobbe i bakker, men hun er flink og treningsvillig. Hun er ei snill og positiv hoppe med bra innstilling. Det blir spennende når fartstreningen tar til om en snau måned.

Oppdatering 11.02.15: Ravina trener på bra og gjør det hun skal på en fin måte. Treningsmengden er 8 km og det gjør hun veldig greit. Hun utvikler seg fint og trives godt i hagen med to andre hopper. Hun er sosial og trivelig og veldig fornuftig å kjøre.

 Oppdatering 10.01.15:

Diamond Ravina trener på fortsatt bra. Hun er fin å kjøre og har et fint steg. Hun vokser seg ganske stor og vil nok bli en passelig stor hest. Hun er pigg og fornøyd om dagen og liker nok godt at det ikke er så klinete lenger. Treningsmengden er 7 km og det gjør hun på en veldig grei måte.

Oppdatering 24.12.14:

Ravina trener veldg bra og gjør det hun skal. Hun utvikler seg fint i takt med treningen, er snill og trivelig og en bitteliten primadonna. Det er ei flott hoppe.

 Oppdatering 27.10.14:

Diamond Ravina går veldig fint, og trener 4 km pr treningstur, i tillegg går hun i løstreningsløypa vår. Hun utvikler seg bra og er fornuftig og grei.

 

Oppdatering 26.09.14:

Diamond er i vogn og det går veldig fint.

Oppdatering 10.09.14:

Diamond Ravina har fått tannrasp og er igang med tommekjøring. Hun er ei fornuftig og flink hoppe. 

 Diamond Ravina