Hingst. Født 2013.

Far: Andover Hall   Mor: Spinning Class   Morfar: Muscles Yankee

Eier og oppdretter: Stall K.W. Farms, Sørumsand.

Oppdatering 20.08.15: Dillon har gått to veldig fine mønstringsløp og oppført seg eksemplarisk. Han er svært avbalansert. Han fikk det rolig et par uker i etterkant av mønstringsløpene og fikk også være litt på grønt på utegangen. Han trener nå på fram til han reiser til sin nye trener i månedskiftet.

Oppdatering 01.07.15: Dillon har nå gått sitt første mønstringsløp (27.06.15). Han oppførte seg rutinert og gikk på en veldig fin måte. Dillon er en veldig trivelig hest som i tillegg til å ha et vinnende steg også bruker kreftene riktig og er avbalansert. Han trener som vanlig og nå venter det nytt mønstringsløp.

Oppdatering 16.05.15:

Dillon trener meget bra og vi gleder oss til å kjøre banejobb med han. Han utvikler seg fint og er snill og trivelig.

Oppdatering 27.04.15:

Dillon trener bra, vekselvis i bakken og intervaller på rettstrekka. Han utvikler seg fint og er fin og rolig å kjøre. Han er klar for banejobb.

Oppdatering 16.03.15:

Dillon utvikler seg som han skal og tar til seg treningen på en utmerket måte. Han har blitt fin å kjøre også og opptrer nå rolig og fornuftig. Han har et flott steg og bra treningsvilje, uten å være noe hissig. Treningsmengden er 9-10 km med innlagt fartsøkning. Han har så smått også begunt å trene i den kuperte løypa og må nå lære seg å bruke kroppen i bakken.

Oppdatering 11.02.15: Dillon trener bra og har et veldig vinnende trav. Han er litt kilen i vogna som sin søster, men han gjør ikke noe mer ut av det. Ellers er han en utrolig snill og trivelig gutt. Han virker til å trives godt på utegangen med de andre gutta og er veldig sosial. Han spiser godt og utvikler seg greit. Han har hatt to mindre sår på det venstre bakbeinet og fått noen dager inne på boks pga sårbehandling, han har dog kunnet trene som vanlig hele tiden. Disse sårene har nå grodd fint.

Dillon K.W.

Oppdatering 10.01.15:

Dillon trener på meget bra og gjør oppgavene sine på en fin måte. Treningsmengden er 7 km og det går han greit. Han er en fin type.

Dillon K.W.

 Oppdatering 14.12.14:

Dillon utvikler seg bra og trener meget godt. Han gjør det han skal på en utmerket måte. Treningsmengden er 6 km.

 

 Oppdatering 31.10.14:

Dillon trener på veldig bra, 4 km i treningsmengde. Han har et flott steg og tar bittet veldig bra. Han virker til å trives i gutteflokken og er en sosial og harmonisk type. På bildet ses han i løstreningsløypa.

Oppdatering 03.10.14:

Dillon har oppført seg eksemplarisk under tomkjøring og er nå i vogn. Han går på utegang med seks andre gutter og er en sosial og trivelig gutt.