Hingst. Født 2014.

Far: Donato Hanover   Mor: Kybele Face   Morfar: Viking Kronos

Eier og oppdretter: Alpha Finans og Eiendom AS

Oppdatering 06.08.16: Donatell gikk et fint mønstringsløp idag på tiden 29,5. Han viser bra løpshode og en bra teknikk.

Donatell

 

Donatell Viking

Donatell

Oppdatering 30.07.16: Donatell har gått et nytt banejobb hvor han gikk 1.32/2100 meter på en grei måte, han er klar for mønstringsløp.

Oppdatering 11.06.16: Donatell har vært på Momarken og gått et banejobb. Han gikk 1.32 på en fin måte. Han ser ganske alminnelig ut til man setter litt fart, da ser man at det er en riktig traver. Ikke minst tar han bittet på en slik måte at han forstår hva det handler om. Han har hentet seg fint inn etter inngrepet og er ute med kameratene igjen. Han spiser godt og utvikler seg fint.

Donatell

Donatell

 Oppdatering 28.04.16:
Donatell har nå hatt boksro i en uke etter å ha fjernet en stein. Han har fått leietur to ganger daglig og er imorgen klar for å kunne skrittes i vogna. Den tredje uken får han begynne trening igjen.

Donatell

Oppdatering 30.03.16: Donatell fortsetter sin fine utvikling og trener på fint, nå 1 mil i treningsmegde. Han gjør som han får beskjed om og har fin treningsinnstilling. Med unntak av skoing og til dels dusjing, så er han positiv til det meste.

Donatell

DonatellDonatell

 

Oppdatering 16.02.16: Donatell utvikler seg fint og trener på bra, 7 km i treningsmengde. Han gjør det han skal på en grei måte. Han bytter fortsatt på med utegang og bokshvile og fungerer veldig godt i flokken på fem. Han er sosial og trivelig med de andre gutta.

 Oppdatering 31.12.15:
Donatell er sosial og trivelig med de andre gutta og trives godt på utegangen. Han står inne på boks hver annen natt. Han trener på OK, 5 km i treningsmengde. Han er snill og trivelig, men kan vise tøffhet og. Særlig når han skal skos.

Oppdatering 28.10.15: Donatell trener på fint, 3 km i jogg pr tur. Han oppfører seg bra og er en sosial og trivelig type. Passer veldig godt inn på utegangen og leker med alle. En hyggelig hest

Donatell Viking R.R.

 

 

Oppdatering 16.09.15:
Donatell er en trivelig type som er omgjengelig og blid. Han går på samme utegang som Alpha Credit, men utfordrer ikke rangen overhodet, men er sosial og leker mye med de andre. Han har gått fint i tomkjøring og har idag hatt vogna på for første gang, det gikk veldig fint.

Donatell Viking