Hingst.  Født 2013.

Far: Bork Odin  Mor: Eldhusflya  Morfar: Elding

Eier: Bjørn Vethe og Halle Vinsand, Voss. Oppdretter: Stall Flyane, Voss.

Eldhusodin

 

Oppdatering 01.07.15: Eldhusodin har nå travet sitt andre godkjente mønstringsløp. På Momarken 26 juni fungerte han mye bedre enn på Bjerke. Han hadde en galopp underveis, men gikk veldig fint tilslutt på tiden 51,4. Nå har den andre steinen hans kommet ned og han er ikke lenger klapphingst og det er mulig at det har plaget han noe. På søndag slippes han på beite i Svarttjernhullet sammen med 36 andre hingster. De er i alderen 1-3 år, i tillegg til Eldhusodin skal vi ha med to andre hingster opp.

Oppdatering 16.06.15:

Eldhusodin gikk mønstringsløp på Bjerke 10 juni på 1.56. Han fungerte ikke som best, vi har sett langt bedre utgaver av han her hjemme. Sven Olav mistenker at han springer med sin balle i klem, Eldhusodin er klapphingst. Han blødde fra munnen etter løpet og hadde fått bitt seg i tunga, dette var nok heller ikke særlig godt. Her hjemme trener han på som vanlig.

 

Oppdatering 27.04.15:

Eldhusodin trener meget bra om dagen, og fungerer mye bedre etter å ha fått av broddskoene. Han har vært på Momarken en tur, da oppførte han seg rutinert og fornuftig. Han gikk 2.00/2100m og er klar for mønstringsløp.

Eldhusodin

Oppdatering 25.03.15:

Eldhusodin trener bra og utvikler seg fint. Han har vært av de beste kaldblodsene hele tiden, men når vi har bedt om fartsøkning nå så har han ikke fått det helt til å stemme. Dette blir nok bedre når broddskoene nå går av. Ellers er han treningsvillig og fin, men har altså slitt med travet når vi ber om fartsøkning. Treningsmengden er 10-12 km med innlagte runder i bakken. Han går fortsatt på utegang med fem andre hingster, men står på boks hver annen natt. Både for å tørke etter dusj o.l. og for å få nok hvile.

 Eldhusodin

 Oppdatering 18.02.15:

Eldhusodin trener meget bra og har løftet seg mye den siste tiden. Han får teknikken til å stemme og har bra treningsvilje. Dette er en spennende hest. Han er snill og ukomplisert. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør han greit.

 Oppdatering 10.01.15:

Eldhusodin trener bra og gjør det han skal. 7 km er treningsmengden og det gjør han på en veldig fin måte. Ute leker han med de andre og er en sosial og trivelig gutt.

 Oppdatering 08.12.14:

Eldhusodin trener på veldig fint, 6 km i treningsmengde. Han har et bra steg og er ukomplisert på alle vis. Han er grei i alle situasjoner.

Oppdatering 27.10.14:

Eldhusodin trener fint, 4 km i treningsmengde. Han oppfører seg fint og er fornuftig og grei. Han har også funnet sin plass i flokken. En gang ukentlig trener han i løsløypa sammen med de andre gutta. Da springer de 3-4 runder a` 750 meter. 

Oppdatering 14.09.14:  Eldhusodin var innkjørt før han kom til oss og går greit i vogna. En flott type, som foreløbig er litt skeptisk til oss.