Hingst. Født 2014.

Far: Lome Elden  Mor: Holter Mia  Morfar: Høiby Kongen

Eier: Stall Elvin, Røyneberg. Oppdretter: Roald og Elin Sikveland

Oppdatering 03.07.16: Elvin er klar for mønstringsløp og er meldt på førstkommende tirsdag 5 juli på Momarken. Dette er et lunsjtravstevne og mønstringsløpet vil gå etter de ordinære løpene.

Oppdatering 27.06.16: Elvin har vært hos tannlege Ellen Schmedling og fått fikset opp litt i munnen. Han hadde et par småleie ulvetenner som ble fjernet. Han har også vært på Momarken og gått et banejobb. Han fungerte veldig fint og viste at han er mønstringsløpsklar.

Oppdatering 28.04.16: Elvin trener bra og utvikler seg fint. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Ca hver 12 dag trener han i løstreningsløypa med de 6 andre gutta. Han fungerer fint i flokken.

Elvin

 Oppdatering 21.03.16:
Elvin trener på fint, 9-10 km i treningsmengde. Han oppfører seg fint og utvikler seg bra. Han trives også godt ute i flokken på 7 gutter. Han søker dog ikke så godt ned i bittet som vi skulle ønske og vil ta en ny tannsjekk på han.

Elvinkaldblods

Oppdatering 16.02.16:

Elvin trener på fint, 7 km i treningsmengde. Han utvikler seg fint og fungerer også veldig fint sosialt med de andre gutta. Han har litt nerver, men er en snill og trivelig gutt.

Oppdatering 31.12.15:
Elvin trener fint og gjør det han skal. Treningsmengden er 5 km pr treningstur. Han er en litt var type, men er snill og trivelig. Han trives ute på utegang med seks jevngamle hingster, hver annen natt er han inne på boks.

Oppdatering 31.10.15: Elvin trener fint, og er veldig treningsivrig. Han har en litt forsiktig persnlighet, men er snill og trivelig. Treningsmengden er 3 km i jogg, han har også begynt å trene i løsløypa.

Oppdatering 04.10.15: Elvin er en fornuftig og fin kar som gikk veldig fint under tomkjøring. Han er i vogn og går veldig fint. Han er rolig også ute i flokken hvor han går på utegang med seks andre hingster.