Hoppe født 2009 Gild Score

e) Full Count u) Keystone Glenna

Eier: Sven Olav Weberg

Oppdretter: Ann Berit Sagedal

Ei eksteriørsterk hoppe som har mye tæl. Traver flott.

Oppdatering 12.09.13

Glid Score startet på Bjerke i går over 2140m, hun fikk 2.premie på tiden 17.2

Oppdatering 7 oktober 2012

Gild debuterte med seier på Jarlsberg 5 oktober. Hun travet et flott løp og viste både løpshode og styrke i sluttfasen. Neste oppgave blir trolig neste onsdag på Bjerke.

 

Oppdatering 28 september 2012

Gild skal debutere i sitt første toto-løp. Det skjer på Jarlsberg 5 oktober og hun har fått spor ti. Sven Olav er spent, men hun virker fin om dagen og er heldigvis ute av brunst igjen.

Oppdatering 17 september 2012

Gild startet igår på sølvkjøring på Kala. Hun gikk et flott løp og vant sin andre pokal på tiden 18,0. Nå venter et nytt besøk hos Annicka Thoresen før vi ser etter løp til henne.

Oppdatering 13 juli 2012

Gild gikk prøveløp på Momarken 26 juni på tiden 20,5. Sven Olav var godt fornøyd med henne og han ser etter passende løp til henne. Men det er også mulig at hun venter med start til august.

Oppdatering 12 juni 2012

Gild startet i lokalkjøring på Kala Landbane 10 juni, hun gikk et fint løp og vant DNTs 3års pokal på tiden 19.5/2000m. Nå venter prøveløp.

Oppdatering 3 juni 2012

Gild trener veldig fint om dagen. Hun skal starte i sølvkjøring på Kala Travpark 10 juni, deretter blir det prøveløp. Hun har utviklet seg til å bli ei flott hoppe.

Oppdatering 16 april 2012

Gild startet i sølvkjøring på Kalabanen søndag. Hun oppførte seg eksemplarisk og travet et bra løp til annenplass på 1.22-tid. Sven Olav var godt fornøyd med henne. Nå håper vi å få trent på videre uten brunstproblemer.

Oppdatering 28 mars 2012

Gild har lagt seg ut en del i vinter og fått på seg mer muskler. Ei riktig flott dame er hun. Hun plages en del med brunst igjen nå som vårvarmen har kommet. Da er hun ikke så enkel å ha med og gjøre. Vi har nå forsøkt behandling for dette og vi håper at det kan hjelpe.

Oppdatering 26 januar 2012

Gild har hatt en liten periode på Momarken hos trener Anders Tovengen. Hun har nå kommet hjem igjen og trener på fint. Treningen består nå av bakkeintervaller og trykkvognstrening.

Oppdatering 11 november 2011

Gild ble strøket fra prøveløpet på Momarken grunnet brunst. Hun startet istedet nå på onsdag på Bjerke. Desverre ble det en galopp (igjen) og tiden ble bare 1.27/2100m. Sven Olav var ikke så fornøyd i prøveløpet og kjørte henne bak startbilen etterpå. Der løste hun kanonfint og sprang veldig bra en 500 meter. Etter løpet blødde hun fra munnen, så det er mye mulig hun var øm etter å ha trukket jeksler for halvannen uke siden. Nå blir det uansett vintertrening hvor hun trenes litt tyngre en periode.

Oppdatering 26 oktober 2011

Gild skal starte prøveløp på Momarken 1 november. I trening virker hun like fin og vi tror hun leverer en fin innsats også på tirsdag.

 

Oppdatering 8 oktober 2011

Gild travet mønstringsløp igår på tiden 26,0/2140m. Hun løste flott fra start, men rullet over i galopp i første sving. Siden travet hun i rygg til ut i oppløpet, da gikk hun enkelt ifra og fullførte veldig bra. Dette er et skikkelig traveremne

Oppdatering 29 september 2011

Gild trener veldig bra om dagen. Hun hentet seg raskt tilbake i form etter sommerferien og på torsdag var hun på Momarken og gikk sitt første rutineløp. Hun oppførte seg bra og travet godt. 1.30/2100m med 1.23 siste 500 meterne. Nå blir det mønstringsløp på Momarken førstkommende tirsdag.

Oppdatering 18 august 2011

Gild er tilbake på boks etter to måneders sommerferie. Hun trenes nå tilbake i form og har vært rolig og grei etter ferien. Oppdatering 7 juni 2011 Gild har fått en liten sommerferie og har reist på beite i Trømborg. Der vil hun få gå og kose seg i 1-2 måneder.

Oppdatering 19 mai 2011

Gild har vært på Momarken for første gang. Transporten var hun litt lei, men vel på bilen gikk det bare fint. Hun oppførte seg fint hele turen og travet greit i treningsjobbet. Ny tur blir det om en uke. Trolig vil hun få en måned eller to på beite i sommer.

Oppdatering 12 april 2011

Gild trener fortsatt veldig fint. Hun har et bra steg og fin framdrift. I boksen er hun en diva, men å bli pusset og stelt er hun fornøyd med. Etter påsken er hun ferdig med mengdetreningen og hun vil da gå primært intervaller.

Oppdatering 7 mars 2011

Gild trener fortsatt veldig bra og hun har mye energi om dagen. Hun springer selv intervaller i bakkene når hun er ute og trives godt sammen med de andre hoppene.

 

Oppdatering 1 februar 2011

Gild er litt hissig og stresset, men hun har et enormt steg og et flott talent. Hun kan springe virkelig fort bitvis. Hun trener på fint og oppfører seg bra i flokken.

 

Oppdatering 29 desember 2010

Gild er nå helt komfortabel med å bo på Bråtnes. Hun trives ute i flokken på 8 jenter og en pensjonert vallak. Hun har et trav med flott driv og trener nå fem kilometer hver annen dag.

Oppdatering 3 november 2010

Denne frøkna blir stadig litt mer komfortabel med å ha kommet til Bråtnes Gård. Hun er i vogn og oppfører seg veldig fint. Fortsatt kan hun være litt skeptisk til folk, men hun synes nå det er helt OK å bli pusset og stelt.

Oppdatering 8 oktober 2010

Gild Score kalles "Araberen" her hos oss, da hun har en spesiell hodeform som gjør at hun minner oss om en araberhest. Hun er fortsatt litt spesiell, selv om hun nå er mer trygg på oss. Tommekjøring går veldig greit, tannraspen var heller ikke noe problem, men det er ikke alltid hun er like glad i å bli pusset og stelt.