Hoppe. Født 2014.

Far: Going Kronos   Mor: Girandola As   Morfar: Diamond Way

Eier: Stall Midt Bu, Haukeland. Oppdretter: Ivar Larsen, Bønes.

Oppdatering 24.07.16: Going har vært på banen og gått et jobb, Hun oppførte seg veldig bra og gikk ålreit i jobbet. Hun har en bra innstilling.

Goingaftermoni

Oppdatering 06.06.16: Going trener på fint. Hun har fortsatt en liten infeksjon igjen i det ene bakbeinet. Hun trener intervaller i bakken og på rettstrekka og er klar for banejobb.

Oppdatering 28.04.16: Going har sluppet vinterpelsen. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Hun gjør det hun skal på en fin måte.

 Oppdatering 13.02.16: Going går veldig fint, treningsmengden er 7 km. Hun er fornuftig og trivelig og ei veldig likanes hoppe. Hun har virket noe sliten inne på boks om kvelden, og det er mulig hun er i  veldig vekst om dagen. Vi merker dog ikke noe utslag på dette i trening.

Oppdatering 27.12.15:
Fortsatt trener Going bra og utvikler seg fint. Treningsmengden er 5 km og hun har et fint trav. Hun er ei trivelig hoppe som er trygg på seg selv og harmonisk.

 

Oppdatering 30.11.15: Going trener på fint, 4 km i treningsmengde. Hun er fornuftig og trivelig, selv om hun er litt lei under skoing. Ute trives hun i gjengen og er grei i selskap med de andre. Ei hoppe med positiv innstilling.

Goingaftermoni L.L.

Oppdatering 15.10.15: Tomkjøringen har gått fint for Going, hun er i vogn og går fint. Ute går hun med fem andre hopper og er sosial og trivelig.