Hingst. Født 2014.

Far: Bullchip  Mor: Reel Volo  Morfar: Enjoy Lavec

Eier og oppdretter: Jan Svello, Gol.

Oppdatering 30.07.16: Billy har blitt kastrert. Han går nå i walker og er klar for å jogges igjen om en uke.

 Oppdatering 27.06.16:
Billy trener på bra og har vært på Momarken og gått et fint banejobb. Det blir flere banejobb utover nå.

Hellbillibull

Oppdatering 28.04.16: Billy trener på meget bra og utvikler seg fint. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. I tillegg trener han ca hver 12.dag i løstreningsløypa sammen med de andre gutta.

Hellbillibull

Oppdatering 21.03.16: Billy trener på bra etter å ha vært litt skjev et par uker. Han hadde trolig vært over ende ute i hagen og fått seg en smell i bekkenet. Nå fungerer han fint igjen. Treningsmengden er 9-10 km.

Oppdatering 16.02.16: Billy trener bra og gjør det han skal på en fin måte. Han har fin spenst i steget. Han bytter fortsatt på med utegang og boks og trives godt i flokken. Billy er veldig snill og fornuftig og veldig uproblematisk. 

Hellbillibull

 

 Oppdatering 31.12.15:
Hellbillibull trener på bra, 5 km i treningsmemgde. Han er en utrolig fornuftig og likanes type. Blid og snill med det meste. Han går på utegang med seks andre jevngamle hingster og trives der, hver annen natt er han på boks. 

Hellbillibull

Oppdatering 31.10.15: Hellbillibull er en veldig behagelig hest som er trygg på seg selv. Han gjør alt rett. Treningsmengden er 3 km i jogg. Han har også begynt å trene i løstreningsløypa.

Oppdatering 04.10.15: Hellbillbull virker til å ha funnet seg til rette og går på utegang med seks andre hingster. Han er en rolig og lugn type i flokken. Han har gått fiont i tomkjøring og er nå i vogn, det går OK.

Hellbillibull