Far: Scarlet Knight   Mor: Deer Valley   Morfar: Sugarcane Hanover

Eier: Bjørn Ingar Strøm, Spydeberg.  Oppdretter: Egil Furulund, Spydeberg

 

Oppdatering 28.04.16: Hey You trener på fint. Treningen består nå av trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Hun vokser og blir ei stor dame.

Hey You

Oppdatering 31.03.16: Hey You trener på normalt, 9-10 km i treningsmengde. Hevelsen ved kneet er imidlertid der enda og idag var hun hos veterinær Rennesund for sjekk. I og med at hun ikke ømmet der, mente han at hevelsen ville trekke seg tilbake etter hvert. Hun fortsetter derfor treningen som normalt. Hun er i kraftig vekst om dagen og ligger og hviler mye. Dette blir ei stor dame.

 Oppdatering 16.02.16:
Hey You har fått seg noen småsår, så isteden for å gå seks sammen er hun nå i en gruppe på tre som går sammen ute. Hun er ei tøff dame, Hey You. Hun trener fint og gjør det hun skal på en bra måte, 7 km i treningsmengde. Det blir ei stor og mektig dame. 

Hey You

 

Oppdatering 31.12.15: Hey You trener fortsatt veldig bra, hun utvikler seg fint og gjør det hun skal på en bra måte. Treningsmengden er 5 km pr treningstur.

Oppdatering 31.10.15:

Hey You går veldig fint og gjør alt hun skal rett. Hun har et flott trav. Hun har fortsatt litt hevelse igjen i den koden hvor hun hadde underhudsbetennelse.

Oppdatering 04.10.15:

Hey You har gått fint i tomkjøring og oppførte seg også bra da vogna kom på. Hun fikk en underhudsbetennelse som sprakk opp og nok gjorde veldig vondt. Men den er nå under kontroll og hun får medisiner.