Hingst. Født: 2012

e) So Perfect (FR) u) Shez Mine (US) ue) Balanced Image (US)

Eier og oppdretter: Arne Andreassen

Oppdatering 10.05.15:

Arne ble solgt etter prøveløpet og er nå i trening hos Jens Kristian Brenne på Momarken. Vi gleder oss til å følge Arne fremover, dette er en hest vi har tro på.

Oppdatering 20.04.15:

Arne har trent bra lenge nå og vant nylig en sølvkjøring på Momarken. Han tåler mye trening, noe også laktatmålinger viser og han har holdt seg frisk og fin. Nå blir det prøveløp.

Oppdatering 10.01.15:

Arne har hatt det rolig i fire uker grunnet en blødning på gaffelbåndet høyre bak. Hevelsen er nå nede igjen og han går nå i walker.

 Oppdatering 19.11.14:

Arne har hatt et par rolige uker pga en strekk i høyre bakbein. Nå er han tilbake i trening igjen og fungerer fint.

Oppdatering 05.10.14:

Arne trener på veldig bra, vekselvis i løypa (bakken) og intervaller på rettstrekka. Han står nå på boks om nettene, og ute på dagtid med fire andre gutter. 

Oppdatering 5 september 2014 :

Arne har kommet hjem fra beite og har begynnt så smått å trene igjen. Han er fin og rolig å kjøre med og kommer til å jogge på litt til før han begynner å gå i treningsløypa vår.

Oppdatering 14 juli 2014:

Arne har gått to veldig fine mønstringsløp hvor han viste meget gode løpsegenskaper. Veldig positivt av Arne. Nå har han fått en velfortjent ferie på beite på Hadeland.

 

 Oppdatering 6 juni 2014:


Arne trener bra og utvikler seg fint. Han går vekselvis i bakken og på rettstrekka. Han har også fått et par turer til Momarken hvor han har gått fint og oppført seg veldig bra. 

Oppdatering 10 mars 2014:


Arne trener veldig fint og har utviklet seg mye de siste par månedene. Travet flyter bra og han jobber på fint under trening. Treningsmengden økes nå til 9 km. Han er snill og grei å kjøre, men kan være ganske muggen når det er foringstid.

 

Oppdatering 12.02.14:


Arne trener veldig bra og utvikler seg fint. Treningsmengden øker nå til 8 km. 

Oppdatering 29.01.14:

Arne trener på bra og mestrer travet sitt bedre og bedre. Han begynner å skjønne litt av hva vi krever av han. Treningsmengden er 7 km.

 

 

 

 Oppdatering 29.12.13:

Arne, som vi kaller han, har løftet seg flere hakk den siste tiden. Han begynner å forstå hva dette går ut på. Treningsmengden er 5 km. Han går også 4 og 5 runder av 700m, samt i Walker.

Oppdatering 18.11.13: Hez So Perfect som vi liker å kalle Arne er en "raring". Det tar litt tid for Arne å lære nye ting. Han gjør ikke noe galt, men skjønner ikke alltid helt hva vi mener. Det er ikke alltid treningen unnagjøres i trav, ofte går det mest i passgang og galopp. Treningsmengden er dog 4 km som de øvrige åringene. På utegangen fungerer han greit, men han går med dekken grunnet "nyre- og tisseproblemene sine.