Hoppe. Født 2014.

Far: B.W. Modde  Mor: Moe Svalin  Morfar: Spikeld

Eier: Hans J. Haslestad og Minda G. Haslestad. Oppdretter: Atle Gustav Hoel

Oppdatering 27.06.16: Snuppa gikk sitt andre mønstringsløp på Momarken tirsdag 21 juni. Sammen med Geir Flåten travet hun 48,4 på en fin måte. Hun ble med Geir hjem etter løpet og vi ønsker Snuppa og kretsen rundt lykke til videre!

Huseby SnuppaFoto: Øystein Gamlem

 Oppdatering 11.06.16:
Snuppa har trent fint over lengre tid. Hun gikk et fint mønstringsløp på tirsdag på tiden 59,0 med 1.54 siste 1000.

Snuppa

 

Huseby Snuppa

Oppdatering 28.04.16: Snuppa trener på fint. Hun veksler mellom trening i bakken og intervaller på rettstrekka. Hun utvikler seg bra og er snart klar for en tur på banen.

 Oppdatering 30.03.16:
Det er bra utvikling på Snuppa. Hun tar til seg treningen fint og er treningsvillig. Hun har kanskje ikke det mest glidende travet, men har likevel en teknikk som gjør at hun flytter beina ganske bra. Hun er snill og trivelig og trives godt med sine venninner. Treningsmengden er 1 mil.

Oppdatering 16.02.16:

 Snuppa trener på greit, 7 km i treningsmengde. Hun vokser og utvikler seg fint og er snill og trivelig om enn litt avhengig av venninnene sine. 

Huseby Snuppa

 

Oppdatering 31.12.15:

Snuppa trener bra om dagen og har løftet seg flere hakk. Travet og teknikken flyter bedre og hun utvikler seg fint. Treningsmengden er 5 km. Hun er fornuftig og fin å kjøre, men avhengig av venninnene sine ute.

Huseby Snuppa

Oppdatering 02.11.15:
Innkjøringen gikk veldig greit, men travet fløt ikke så bra før hun fikk på sko. Etter det fant hun teknikken og hun trener nå fint, 3 km i jogg pr treningstur. Hun er sosial og trivelig og går ute sammen med seks andre hopper.