Hingst    Født: 2015

Far: Self Possessed  Mor: Indy`s Lindy  Morfar: S.J.`s Caviar

Eier: Paul Inge Høiseth  Oppdretter: Arvid Evertsen, Sandnes

Oppdatering 20.03.17: Jon trener på greit og gjør det han skal. Han er en stor hest og vokser fortsatt. Han har blitt mer hingstete og har begynt å utfordre litt om sjefsrollen i gutteflokken.

Oppdatering 17.01.17: Jon trener på fint, 6-7 km i treningsmengde. Han gjør det han skal på en bra måte og har god arbeidsmoral. Såret i panna har grodd greit. Han trives ute med de andre gutta, men har blitt litt tøffere å leie og har blitt litt gutte-gutt.

 Oppdatering 28.11.16:
Jon fikk kuttet seg ganske stygt i panna ute i hagen. Det måtte sys. Han har måttet gå alene ute i perioden hvor stingene har vært der, men han har blitt kjørt og trent på som vanlig. Såret har væsket mye, heldigvis får vi si. Da har det som skulle ut fått komme ut. Nå er stingene tatt og såret gror greit. Fortsatt trengs litt sårstell, men han har fått komme ut til gutta igjen og det satte han stor pris på. En utrolig trivelig hest.

Oppdatering 12.10.16: Indiana Jon går fint i vogn og har vært rolig og trygg under innkjøring. Han er i lett jogg. Ute går han med 5 andre hingster og innretter seg fint i flokken.