Hoppe. Født 2013.

Far: Revenue  Mor: Balerina Touch  Morfar: Tamin Sandy

Eier: Glenn S. Syvaldsen, Krokstadelva. Oppdretter: Stall More Touch, Krokstadelva

Oppdatering 30.07.15: June har vært på banen og gått to jobb denne måneden. Vi har ikke kjørt så fort, men kontrollert uten å forsere så mye. Hun går fint og vil nok gå et banejobb til om ca 10 dager. Hun har fått ny behandling av Yaiza som hjelper henne med blodsirkulasjonen i frambeina, den er fortsatt dårlig, men fyllningene går noe ned.

Oppdatering 01.07.15: June har fått behandling med osteopati og akupunktur. Hun hadde vanlige vekstømheter, men litt ekstra stiv i framparten. Hun fikk akupunktur for å øke blodsirkulasjonen gjennom framknærne. Hun trener fint og gjør det hun skal på en bra måte.

Oppdatering 16.06.15:

June trener fint om dagen og er snart klar for banejobb. Hun fyller fortsatt i framknær og det skaper litt bekymring, men hun er haltfri.

Oppdatering 27.04.15:

June trener på bra, vekselsvis i bakken og intervaller på rettstrekka. Hun utvikler seg fint og tar godt til seg treningen. Hun er klar for banejobb.

Oppdatering 25.03.15:

June trener bra og gjør det hun skal på en fin måte. Hun utvikler seg fint. Treningsmengden er 10-12 km med innlagte runder i bakken. Hun er treningsvillig og fin å kjøre. Hun er en diva, men veldig trivelig å holde på med.

Oppdatering 18.02.15:

June trener på bra og utvikler seg fint. Hun har lagt på seg litt og dermed også lagt seg litt ut, det er bra så hun får bygd litt muskler. Treningsmengden er 8-9 km og det gjør hun veldig greit. Hun går nå alene ute i hagen da hun ble litt for tøff med de andre hoppene. Hun står også på boks uten innsyn fra andre hester, da hun ikke er særlig glad i hingster. Ellers er hun snill og grei.

 Oppdatering 10.01.15:

June trener på greit og gjør det hun skal, men det er en litt temperamentsfull dame. Hun bestemmer mye over flokken sin og det er ikke alle hun vil gå sammen med. Nå går hun ute med tre andre hopper som hun har ålreit kjemi med. Treningsmengden er 7 km og det gjør hun veldig greit.

 Oppdatering 22.12.14.


June har idag blitt vaksinert, som mange av de andre åringene på stallen. Hun får det nå rolig en ukes tid. June utvikler seg fint og trener på veldig bra.

 

 Oppdatering 04.12.14:

June trener veldig bra om dagen. Hun har bra framdrift og liker å trene. Hun har ikke hatt noen liggeepisoder på flere uker og virker til å ha blitt trygg i de fleste situasjoner. Treningsmengden er 6 km. June er fortsatt sjef i gruppa hun går ute med, men er snill og grei å holde på med.

 

Oppdatering 29.10.14:

June Touch trener på fint, 4 km i treningsmengde. Hun er en diva og liker å ha ting på sin måte, men oppfører seg bra nå. Hun traver på fint.

 

Oppdatering 26.09.14:

June Touch går greit i vogna nå, og virker til å ha blitt komfortabel med å ha den på. 

 

Oppdatering 18.09.14:

June har vært veldig grei under tommekjøring og er nå i vogn. Der har hun imidlertid funnet ut at hun får legge seg når det blir litt for mye. Hun har kommet seg greit opp igjen og fortsatt turen, så det blir nok bedre etterhvert. Hun går ute sammen med seks andre hopper og virker til å trives med det.