Hoppe. Født 2014.

Far: Ready Cash   Mor: Tresokay   Morfar: Self Possessed

Eier og oppdretter: Lasse Fosby Kamperhaug    

Oppdatering 11.06.16: Dina trener på og oppfører seg fint. Treningsmengden er 9 km pr treningstur. Hun har blitt mer rett og fin å kjøre. Matlysten har tatt seg opp, men hun kan fortsatt godt legge på seg noen kilo. Hun har dog blitt blank og fin i pelsen og får gå litt på grønt nå for å ta seg opp. Hun trives fortsatt veldig godt med venninnene sine.

Kamperhaugs Dina

 

Kamperhaugs Dina

Oppdatering 28.04.16: 
Dina har nå trent noen uker etter operasjonen og hun oppfører seg fint. Hun er ikke tilbake i full treningsmengde enda, men jogger 7 km på treningsbanen. Hun har vært litt skjev i vogna og hun har nå fått to behandlinger med osteopati.

 

Oppdatering 13.02.16: Dina har trent fint de siste ukene og blitt litt mer voksen. Nå har hun operert ut biten i koden og kommet hjem fra Veterinærhøyskolen. Nå venter 4 uker med bokshvile.                        

Kamperhaugs Dina

Oppdatering 27.12.15: Det har hjulpet mye for Dina etter at hun var hos vet. Schmedling for å ordne med ulvetenner. Vi får bedre kontakt med henne nå. Hun har en løs bit i venstre framkode og skal opereres på nyåret.

Oppdatering 10.10.15: Dina har vært her siden i sommer og fått god tid på tomkjøringen. Hun er en spsiell hest som krever sitt. Hun er nå i vogn, men har fortsatt mye å lære.