Hvem er vi?

 

Sven Olav Weberg Sven Olav Weberg

Født 05.09.73
Tlf: 91158310
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sven Olav er stallens sjef, smed, snekker og vaktmester.

 

 

 

 

 

Martine Karlsen 

Martine Karlsen

Martine Karlsen er født i 1990 og kommer fra Tune i Sarpsborg. Hun har alltid vært interessert i hester og har erfaring både fra travstaller og ridemiljø. Hun har fagbrev i Hestefaget og er ei blid og avslappet jente som har et godt lag med hestene, og hun er en racer på å møkke. Hun har egen hest og trener sammen med samboer Lars Martin Antonsen deres egne hester hjemme på småbruket sitt i Skiptvet. Martine ble mor til en gutt i 2014. Men etter fødselspermisjon kom hun heldigvis tilbake til oss og hun har jobbet hos oss siden 2011. 

 

 

 

 

 

 

 

Linn Marie Andersen

Linn har jobbet hos oss siden 2016. Hun er alltid blid og positiv innstilt.

Linn har erfaring med ridehester samt at hun har to egne pensjonerte

travere hjemme på småbruket sitt. Linn bor også i Skiptvet og er allsidig

og kan brukes til reperasjon av hjul, biler osv.. Linn er en skikkelig Volvo fantast 

 

 

 

 

 

 

 

Line Marie Andersen 

Line (17) har, tross sin unge alder, vært hos oss i flere år. Først som utplassert fra skolen, deretter arbeidspraksis og nå jobber hun hos oss i stort sett alle skoleferier. Linn går Naturbruk på Tomb Videregående Skole. Hun har to egne hester som begge er løpshester, samt at hun har kjøre og montelisens. Line er utrolig arbeidssom og kan brukes til det meste. 

 

 

 

 

 

 

Julie Ann Gjerstad 

 

Født: 20.03.80
Tlf: 98103015
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 


Julie Ann er undertegnede og dermed web-ansvarlig og ansvarlig for faktureringer.

Hun jobber også i stallen.

 

 

 

Gunnar Gjerstad Gunnar Gjerstad

Gunnar er nå pensjonert lærer ved Starum og Norsk Hestesenter og pensjonert travtrener. Dvs at han jobber stort sett i stallen vår hver dag. Han er ansvarlig for Til Start-kursene til DNT og mye borte i helgene, samt at han er sensor i hestefaget. Gunnar lever ikke et særlig rolig pensjonistliv med andre ord. Han har to egne hester oppstallet på gården. 

 

 

Ellen Brekke

 

Ellen er vår nærmeste nabo og hun er alltid til å stole på. Ellen jobber som politietterforsker og har hund som sin store hobby, men etter at hun flyttet til Skjetve har det blitt mer og mer hest også, og da særlig avl. Hun har investert i to avlshopper, en varmblods og en kaldblods som begge venter føll. Ellen jobber hos oss i helger og tar seg også av foringer ellers ved behov. 

 

Gry Gjerstad

 

 Gry er medeier i L`amour Bonanza og jobber hos oss hver annen helg i tillegg til at hun er med og trener L`amour. Gry jobber som regnskapsmedarbeider, men har lang fartstid med hest som oppasser av bl.a Bork Rigel, Røder, Atom Vinter, Slogum Bjørn, Marine Svarten og mange flere....