Hvem er vi?

 

Sven Olav Weberg Sven Olav Weberg

Født 05.09.73
Tlf: 91158310
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sven Olav er stallens sjef, smed, snekker og vaktmester.

 

 

 

 

 

Martine Karlsen 

Martine Karlsen

Martine Karlsen er født i 1990 og kommer fra Tune i Sarpsborg. Hun har alltid vært interessert i hester og har erfaring både fra travstaller og ridemiljø. Hun har fagbrev i Hestefaget og er ei blid og avslappet jente som har et godt lag med hestene, og hun er en racer på å møkke. Hun har egen hest og trener sammen med samboer Lars Martin Antonsen deres egne hester hjemme på småbruket sitt i Skiptvet. Martine ble mor til en gutt i 2014. Men etter fødselspermisjon kom hun heldigvis tilbake til oss og hun har jobbet hos oss siden 2011. Martine har fått barn nr 2 og er i permisjon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jenny Martine Theodorsen

 Jenny begynte hos oss i 2018. Hun har fullført trenerskolen ved Starum, har jobbet hos Kristian Bjørnerød og har også noen egne hester. Jenny har stallansattlisens og kjører løp og mønstringsløp. Jenny er 21 år og kommer fra Agnalt i Sarpsborg hvor hun også bor. Jenny er dyktig med hestene, alltid blid, effektiv og et godt tilskudd til driften vår. I tillegg kommer hun ofte med fredagskake.

 Jenny Martine Theodorsen

 

 

 

Julie Ann Gjerstad 

 

Født: 20.03.80
Tlf: 98103015
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 


Julie Ann er undertegnede og dermed web-ansvarlig og ansvarlig for faktureringer.

Hun jobber også i stallen.

Gry og Julie Ann Gjerstad 

 

 

Gunnar Gjerstad Gunnar Gjerstad

Gunnar er nå pensjonert lærer ved Starum og Norsk Hestesenter og pensjonert travtrener. Dvs at han jobber stort sett i stallen vår hver dag. Han er ansvarlig for Til Start-kursene til DNT og mye borte i helgene, samt at han er sensor i hestefaget. Gunnar lever ikke et særlig rolig pensjonistliv med andre ord. Han har to egne hester oppstallet på gården. 

 

 

Ellen Brekke

 

Ellen er vår nærmeste nabo og hun er alltid til å stole på. Ellen jobber som politietterforsker og har hund som sin store hobby, men etter at hun flyttet til Skjetve har det blitt mer og mer hest også, og da særlig avl. Hun har investert i en avlshoppe, en varmblods og en hun har en kaldblods åringshoppe. Ellen jobber hos oss i helger og tar seg også av foringer ellers ved behov. 

 

Gry Gjerstad

 

 Gry er medeier i L`amour Bonanza og jobber hos oss hver annen helg i tillegg til at hun er med og trener L`amour. Gry jobber som regnskapsmedarbeider, men har lang fartstid med hest som oppasser av bl.a Bork Rigel, Røder, Atom Vinter, Slogum Bjørn, Marine Svarten og mange flere.... Gry er avbildet sammen med søster Julie Ann Gjerstad under sistnevnte.