Hingst. Født: 2012

e) H.G. Balder u) Perle Lill

Oppdretter: Helge Sletmoen & Solveig S. Sletmoen

Eier: Kristin Andersgaard & Stein-E. Robøle

Oppdatering 18.02.15:

Halvor trener veldig bra om dagen og Mikkel er svært godt fornøyd. Han har lagt seg ut litt og ser ikke så hengslete ut i kroppen lenger. Nå trener han kun i bakken og t-cart da vi ikke har noen forhold å kjøre fartstrening på om dagen, men Halvor tar til seg treningen veldig godt.

Oppdatering 02.01.15.

Halvor er nå nybliven treåring og han tar nå også mer form av en skikkelig hest. Dette er en virkelig storvokst kar og nå begynner han også å legge seg ut i bredden. Han er flink til å spise grovfor og det er vi takknemmlig for, denne karen trenger nemlig mye mat. Han er en snill og harmonisk gutt som fortsatt leker ute med Viking og Fanten. Han har fått behandling av Gro Rosseland etter en kantete periode. Dette har hjulpet på, men han trenger nok en behandling til. Treningen består av bakke og t-cart, hovedsaklig.

 Oppdatering 19.11.14:

Halvor trener vekselvis i bakken, i t-cart og noen ganger på rettstrekka. Han er veldig fin nå om dagen og sjefstrener Mikkel er godt fornøyd. T-cart har han dog ikke funnet helt ut av enda. Han har ikke lært seg til å jobbe helt riktig i den enda, men det kommer nok. 

Oppdatering 05.10.14:

Lille Halvor trener på bra, men er som unghester flest, i vekst og dermed litt opp og ned i hvordan travet stemmer til enhver tid. Nå får han litt behandling av Gro Rosseland. Ellers trener han vekselsvis i løypa (bakken) og på rettstrekka, samt en tur eller to i walker pr. uke. Han står nå på boks hver natt, men er ute med fire andre gutter på dagtid. 

Lille Halvor

Oppdatering 5 september 2014 :

Lille Halvor har kommet tilbake til oss etter at han vært på beite. Han har begynnt å trene igjen. Vi jogger på en liten stund, kombinert med å trene i løsløypa vår sammen med de andre 2-årshingstene. Snart skal han begynne å gå i litt treningsløypa for å bygge muskler. Han oppfører seg eksemplarisk og er en hyggelig hest å holde på med.

Oppdatering 8 april 2014:


Halvor trener bedre igjen og har svart fint på de siste behandlingene. Både Sven Olav og Mikkel var godt fornøyde etter de siste treningsarbeidene. Treningsmengden er nå 10 km og vi nærmer oss intervaller. Snart vil han også teste ut den nye treningsløypa. Ellers utvikler Halvor seg fint og har begynt å felle vinterpelsen. 

Oppdatering 17.03.14:


Halvor har fått to behandlinger av Gro Rosseland og har svart fint på de. Nå trener vi på en 3-4 uker og ser om han trenger ytterligere en behandling. Halvor trener forsåvidt fint, selv om han bruker kroppen litt skjevt, særlig i skritt. Mikkel er nøye og flink når han kjører med han, så vi jobber med det hele tiden. 

Oppdatering 10.02.14:


Lille Halvor trener fortsatt like bra. Treningsmengden er 8 km og han gjør det han skal på en meget tilfredsstillende måte. Han har et utrolig langt og flott steg. Det virker også som at han har med seg den rette innstillingen. Han blir stor og utfordringen er foreløbig å holde han i bra nok hold. Han er flink til å spise så det går akkurat greit. 

 

Oppdatering 29.12.13: Lille Halvor er til tross for navnet den største kaldblodsåringen på stallen. Han trener på veldig bra 5 km i treningsmengde. Han legger mye mark under seg og utpeker seg også i løstreningslypa hvor han "holder travet lengst" i bakkene. Han er en gutt med egne meninger, men er snill og trivelig.

 

Oppdatering 18.11.13: Lille Halvor trener på meget bra og er i "den raske pulja". Han er langbeint og flott og har en meget bra teknikk, treningsmengden er 4 km. Lille Halvor er veldig fornuftig og har ikke gjort noe tull under innkjøring. Ute blant gutta kan han imidlertid tøffe seg litt og er blant lederne der. Han lar seg nok ikke pille på nesen han Halvor.

 

Lille Halvor 31.10.13 

Lille Halvor 31.10.13

Lille Halvor 31.10.13

Lille Halvor 31.10.13

Lille Halvor

20. september: Lille Halvor går veldig fint i vogn og har idag travet tre runder.

Lille Halvor

13. september: Lille Halvor (som slett ikke er liten) går veldig fint under tomkjøring.

Lille Halvor til venstre