Hingst. Født 2013.

Far: Revenue  Mor: Pinnafarina  Morfar: Windsong`s Legacy

Eier: Kjetil Hansen, Fiskum. Oppdretter: Stall Bekke, Sande i Vestfold

Oppdatering 19.08.15: Always On Time har gjort unna to fine mønstringsløp og vist seg som en skikkelig fin traver. Idag reiser han videre til sin nye trener Kjetil Helgestad og vi tror dette blir en spennende hest å følge videre.

Oppdatering 01.07.15: Always On Time (byttet navn) trener fint, men han er en litt spesiell type som rister litt i hodet under kjøring. Vi har jo hatt han hos en tannspesialist, men det er nok andre årsaker til ristingen. Når han fokuserer på treningen går han imidlertid meget bra og han har avslørt store fartsressurser. På onsdag (igår) gikk han banejobb og Sven Olav var godt fornøyd. Han har blitt mye finere kroppslig og selv om han er en spedbygd hest så er han en flott type.

Oppdatering 25.03.15:

Legacy har vært hos tannlegen og fått fjernet to ulvetenner, samt fått filt litt på tannspissene.

Oppdatering 17.03.15:

Legacy trener bra og gjør det han skal på en ålreit måte. Treningsmengden er en mil med innlagte fartsetapper, dette takler han fint. Han har såvidt begynt å trene litt i bakken og må lære seg å bruke kroppen litt annerledes der. Han er en snill og trivelig gutt.

Oppdatering 18.02.15:

Legacy trener på bra og utvikler seg godt om dagen. Han gjør det han skal på en fin måte, treningsmengden er 8-9 km. Han er snill og trivelig og har nå også begynt å legge seg litt ut i kroppen, men det er en edel bygget hest.

 Oppdatering 10.01.15:

Legacy trener på bra og gjør det han skal. Treningsmengden er 7 km og han utvikler seg greit. En ukomplisert type.

Oppdatering 04.12.14:

Legacy trener bra og utvikler seg fint. Han er en ukomplisert type som er grei både med mennesker og kameratene ute.

 

 Oppdatering 28.10.14:

Living The Legacy trener på bra og oppfører seg fint. Han trener 4 km og utvikler seg bra. Han har vokst og lagt seg litt ut. På bilde ses han hvor han trener i løsløypa med de andre gutta.

Oppdatering 18.09.14: Living The Legacy tommekjøres og kommer til å gjøre det iallfall en uke til. Han trenger å bli mer styrbar før vi setter på vogna. Ellers er han snill og grei og virker til å ha funnet seg til rette hos oss.