Hingst. Født 2014.

Far: Orlando Vici   Mor: Classical Pine   Morfar: Silver Pine

Eier: Kolbjørn og Ann Kristin Selmer, Trondheim. Oppdretter: Ingar Hagen, Ramnes

Oppdatering 18.02.15:

Looking trener på meget bra. Han utvikler seg fint og gjør det han skal. Treningsmengden er mellom 8 og 9 km og det gjør han veldig greit. Han er en snill og harmonisk fyr, som opptrer fornuftig.

 Oppdatering 10.01.15:

Looking gjør alt riktig så langt. Han er en avbalansert type som har kontroll på det meste. I flokken er han lederen, men han oppfører seg fair. Treningsmessig ligger han godt an og gjør det han skal. Treningsmengden er 7 km. Han utvikler seg bra.

Looking Superb

 Oppdatering 05.12.14:

Looking trener veldig bra. Ifølge Mikkel sitter det en V8-motor i denne karen. Han er fornuftig og grei og gjør det han blir satt til å gjøre.

Oppdatering 31.10.14:

Looking Superb som nå går veldig fint i vogna. Han trener på bra og lærer for hver dag, treningsmengden er 4 km. I flokken er han lederen, og bestemt, men grei. En flott type. På bildene ses han i løstreningsløypa.

 

Oppdatering 02.10.14:

Looking Superb ble tommekjørt i nær tre uker før vi satte han i vogn. Det går fint. Han er en litt tøff type som protesterer ved å steile, men han er i bunn og grunn veldig grei. Han virker selvsikker og trygg på det meste. Han går på utegang med seks andre hingster.