Hingst. Født: 2014.

Far: Weingartner  Mor: Millmove  Morfar: Pine Chip

Eier: Terje Nilsen, Gran. Oppdretter: Nina Øhre Skiaker, Gran

Oppdatering 30.07.16: Millman har vært med på Bjerke og gått et banejobb. Han oppførte seg veldig bra og gikk fint. Han virker mer harmonisk og avbalansert nå og koser seg ute i hagen om dagen med en jevngammel hingst.

Millman

Oppdatering 27.06.16: Millman har blitt kastrert og det har fungert fint. Han har blitt vallak i psyken allerede og virker mer rolig til sinns. Han trener på og vokser seg til å bli en stor type.

 Oppdatering 30.03.16:
Millman har vært litt skjev i trening og har nå fått to behandlinger med osteopati med 14 dagers mellomrom. Ellers utvikler han seg fint og gjør det han skal.

Oppdatering 16.02.15: Millman trener fortsatt veldig fint, 7 km i treningsmengde. Det gjør han på en bra måte. Han har flott spenst i steget. Han går ute på dagtid med en eldre hingst og det fungerer fint. Han spiser godt og vokser fint, en langbeint type. 

Millman

 

 Oppdatering 31.12.15:
Millman trener meget bra, 5 km i treningsmengde pr tur. Han har et flott steg og bra treningsinnstilling. Ellers er han en noe var og bråkjekk type. Han ble for tøff for sin jevngamle kamerat og går nå ute sammen med en fireåring slik at han ikke er sjef. Han spiser godt og har lagt på seg. 

Oppdatering 02.11.15: Millman er i full trening etter operasjonen og han går veldig fint. Han har et bra og spenstig steg. Han går ute sammen med en annen åring, og er en tøffing.

Oppdatering 04.10.15:Millman har fulgt etterbehandlings-skjemaet etter OCD-operasjonen. Han kjøres nå tre ganger ukentlig.