Hingst.  Født: 2014

Far: Steinlager  Mor: Rubin Tamsen   Morfar: Valley Sentry

Eier: Team Desire, Rakkestad. Oppdretter: Oddvar Midfjeld, Sarpsborg

Oppdatering 30.07.16: Mister Crowe trener på bra og utvikler seg fint. Han er påmeldt premiesjansen, men går mønstringsløp om eierne ønsker å se han.

Oppdatering 06.06.16: Mister Crowe har vært to turer til Momarken. Han trener fint og traver bra, men er litt umoden fortsatt og trenger litt mer rutine. Ellers utvikler han seg fint og blir en stor og grovbygd hest. Han går fortsatt i en flokk på syv hingster og fungerer veldig fint med det.

Mister Crowe

 Oppdatering 20.04.16: Crowe trener fint om dagen og oppfører seg fint. Treningen varierer nå mellom trening i bakken og intervaller på rakbanen. Han har også vært en tur på Momarken og trent, og oppførte seg fint der.

Mister Crowe

Oppdatering 18.03.16: Crowe trener på greit, 9-10 km i treningsmengde. I tillegg trener han i løstreningsløypa og i walker. Han har fortsatt sine nykker. Han liker ikke å ta på hodelaget eller å gå inn i vaskeboksen. Innimellom får han noen små raptusser når vi kjører også, men han holder seg som regel på matta. Han går fortsatt på utegang hver annen natt og står hver annen natt på boks. Han trives godt i flokken som fortsatt er 7 stk.

Mister Crowe

Oppdatering 02.02.16: Mister Crowe trener på fint, 7 km i treningsmengde. Han fungerer fint, selv om han er en litt bestemt type så går han greit i vogna. Han har fått seg et sår på det venstre bakbeinet så det er sårstell om dagen. Han er dog ikke halt og trener for fullt. 

Mister Crowe

 Oppdatering 27.12.15: Mister Crowe trener på fint og mengden er 4-5 km. Han utvikler seg bra og er fornuftig, men en litt bestemt herremann. Han går på utegang hver annen natt og er hver annen natt på boks. Han har fått et bitt av en av de andre gutta i leppa. Såret er ikke så pent og vi har hatt veterinær til å se på det, han mente det måtte få gro selv. Han spiser og drikker som normalt og virker ikke veldig hemmet av det.

Oppdatering 28.10.15: Mister Crowe virker til å ha funnet seg godt til rette. Han går på utegang med seks andre hingster og det fungerer fint. Tomkjøringen gikk fint og han er nå i vogn.