Hoppe født 2014. Far: Orlando Vici    Mor: Shocking Mystery  Morfar: Ken Warkentin

Eier og oppdretter: Arild Kjeseth og Jan Erik Kyrkjebø

Oppdatering 27.06.16: Mystery Train trener på fint og har vært på Momarken og gått banejobb. Hun oppfører seg meget bra og er ei fornuftig og trivelig hoppe. Foreløbig mangler hun litt på farten og hun skal gå flere banejobb fremover.

Oppdatering 30.03.16: Mystery Train trener på meget bra, 1 mil i treningsmengde. Hun er fin å kjøre og har en bra treningsinnstilling. Hun utvikler seg bra og er veldig ukomplisert å ha med å gjøre. Hun er blid og positiv til det meste. 

 Oppdatering 16.02.16:
Mystery Train trener på meget bra, 7 km i treningsmengde. Hun har et bra steg og god treningsinnstilling. Hun er trivelig og fornuftig og koser seg ute på dagtid med flokken sin på tre hopper. Hun utvikler seg fint.

 Oppdatering 31.12.15:
Mystery Train trener meget bra, 5 km i treningsmengde. Hun har et fint steg og bra treningsinnstilling. Hun utvikler seg fint og er fornuftig og grei.

Mystery Train

 Oppdatering 09.11.15:

Mystery Train trener veldig fint, 3 km jogg i treningsmengde. I tillegg trener hun i løstreningsløypa. Hun er sosial og trivelig og går ute sammen med seks andre hopper på dagtid. 

Oppdatering 19.09.15:

Mystery Train er en bestemt dame, men som lærer fort. Tomkjøringen har gått greit og hun er nå i vogn.

Mystery Train