Hingst. Født: 2014.

Far: Coktail Jet   Mor: Mystical News   Morfar:  Super News

Eier: Stall T.R.E. Rebell, Åsane. Oppdretter: Stall Rebellion, Nærbø

Oppdatering 20.06.16: Rebellion har gjort unna et mønstringsløp og reist videre til sin trener Trond Anderssen. En flott hingst med mye personlighet.

Oppdatering 27.06.16: Rebellion har trent veldig fint og er klar for mønstringsløp på Momarken imorgen.

 Oppdatering 11.06.16:
Mystical Rebellion er en flott traver, men som liker å barske seg litt for de andre. Han har vært en tur på Momarken for banejobb og er klar for en ny tur.

Mystical Rebellion

Oppdatering 28.04.16: Mystical har trent fint hele tiden, men den siste uken har han vært litt forkjølet og han har dermed gått ned på intensiviteten i treningen. Selvtilliten er dog fortsatt på topp og han er helt klar den av toårsgutta som har oppdaget damene best.

Mystical Rebellion

 

Oppdatering 21.03.16: Mystical trener på bra 9-10 km i treningsmengde. Han utvikler seg fint, men har blitt en gutte-gutt og har oppdaget damene. Han går fortsatt ute med to kompiser.

 Oppdatering 12.02.16: Mystical trener på veldig fint, 8 km i treningsmengde. Han utvikler seg bra og har den rette treningsinnstillingen. Han har oppdaget damene og blitt litt guttegutt. Han går fortsatt på utegang hver annen natt med to kamerater og inne på boks hver annen natt. 

 Oppdatering 27.12.15:
Mystical R. trener veldig fint. Han har et fint trav og bra skyv i steget. Han virker til å ha en bra motor. Treningsmengden er 5 km pr treningstur. Han går på utegang med to andre hver annen natt og er hver annen natt på boks.

Oppdatering 19.11.15: Mystical R. trener veldig fint, 4 km i jogg pr treningstur. I tillegg trener han i løstreningsløypa sammen med de to kameratene sine. Han har et langt, fint steg og er en trivelig og positiv fyr som gjør det han skal på en bra måte.

Oppdatering 12.10.15:

Mystical har oppført seg fint hele tiden og vært grei under innkjøring. Han går på utegang hver annen natt med to andre gutter og hver annen natt er han på boks. Han fungerer fint sosialt med de andre.

 

 

Oppdatering 28.10.15:

Mystical trener fint og har et langt steg. Han gjør ting riktig og jobber fint i vogna, treningsmengden er 3 km i jogg pr tur. Han trives fortsatt ute med de andre og er snill og grei.

Mystical Rebellion