Hoppe.   Født: 2014

Far: Pine Chip   Mor: Etincelle  Morfar: Defi d`Anou

Eier: Ståle Dyrhoff, Oslo. Oppdretter: Edina Ydersbond, Hemnes

Oppdatering 30.07.16: Play My Ace trener fortsatt veldig fint, hun er påmeldt premiesjansen, men går mønstringsløp om eier ønsker å se henne.

Oppdatering 03.07.2016: Play My Ace har vært på banen og gikk veldig fint. Hun er klar for mønstringsløp.

 Oppdatering 06.06.16:
Play My Ace trener bra og utvikler seg fint. Hun er klar for banejobb.

Play My

 

beite

 Play My Ace

 

Oppdatering 20.04.16: Play My Ace trener på uforandret bra. Hun utvikler seg fint og er blid og positiv om dagen. Treningen består vekselvis av bakkeintervaller og intervaller på rettstrekka.

Oppdatering 18.03.16: Play My Ace trener bra, 9-10 km pr treningstur. I tillegg trener hun i løstreningsløypa og i walker. Hun utvikler seg fint og har et bra steg som legger mye mark under seg. Hun er uproblemtisk i det meste og går fortsatt på utegang hver annen dag. Hun trives godt med venninnene sine, hvor hun dog er sjefen.

Oppdatering 02.02.16: Play My Ace trener på meget bra og gjør det hun skal på en bra måte. Hun har et fint steg og virker til å ha en bra motor. Hun går på utegang hver annen natt med sine to venninner, dette trives hun godt med.

Play My Ace

 

Oppdatering 31.12.15: Play My Ace trener bra og utvikler seg fint. Treningsmengden er 5 km. Hun gjør det hun skal på en bra måte.

 

Oppdatering 15.10.15: Play My Ace er godt igang med kjøringen. Det er ei bestemt dame som også er bestemt med de andre hoppene ute. Hun har et flott trav.