Hingst. Født: 2014.

Far: Spydermann Ø.K.   Mor: Tripsi Ø.K.   Morfar: Pål Even

Eiere: Rolf Høyland og Brit-Elin Paulsen, Rognan. Oppdretter: Olaug Brit Øksnevad, Kleppe.

Oppdatering 30.07.16: Nissen har hatt en veterinærundersøkelse. Han er litt øm i framknærne og han sjekket også tennene igjen, selv om det ikke er så lenge siden han var til koontroll. Vi ønsker å komme til bunns i hvorfor han henger på en tom. Han er litt vekstøm, men plages ikke av dette ute i hagen. Der leker han for fullt med de andre gutta.

 Oppdatering 27.06.16:
Nissen har hatt osteopatisk behandling et par ganger. Han var litt støl og stiv i kroppen. Han har vært på Momarken og gått et banejobb, han gikk ålreit men hadde litt mange galopper. Han går fortsatt på utegang med de andre gutta, nå er de seks stk i flokken.

Oppdatering 27.05.16: Nissen trener på bra og har flott spenst i steget, han klarer dog ikke å holde like fin spenst gjennom hele treningsøkten, men det handler om at han må bli sterkere. Han utvikler seg fint kroppslig, men har ikke fått helt sommerpelsen enda.

Oppdatering 28.04.16: Nissen trener fint, med bra spenst i steget. Treningen består nå av vekselvis bakken og intervaller på rettstrekka. Han jobber med fint når han trener med de andre, er ikke så glad i å trene alene. Han går fortsatt fint i flokken på 7. Han har høy selvtillit og mener nok selv at han er en av de store karene.

Nissen

Oppdatering 21.03.16: Nissen trener meget bra om dagen, med flott spenst i steget. Treningsmengden er 9-10 km. I tillegg trener han i løstreningsløypa og i walker. Han fungerer fint i flokken på 7 og er en av sjefene når maten kommer.

 

 Oppdatering 15.02.16:
Nissen fikk en strekk i løftemuskelen på høyre frambein og var halt et par dager. Bokshvile har dog hjulpet og han er nå mye bedre igjen. Mulig han har vært litt vilter under leken ute, eller bare veldig uheldig. Ellers trener han OK og gjør det han skal på en fin måte. Han er en robust type, tettvokst men med et fint trav.

Nissen ØK

Oppdatering 27.12.15: Nissen er en hest med masse spenst i steget, men han kommer til å trenge mye styrke for å holde travet. Han er en liten tøffing, men har aldri gjort noe gæli. Han går fint i flokken, men er en av sjefene blant gutta.

Nissen Ø.K.

 

Oppdatering 30.09.15: Nissen er i vogn og går greit. Han fungerer bra i flokken og er en harding, men er ikke slem. Han lar dog ingen pille han på nesen. Han opptrer fornuftig og er glad i mat. 

Oppdatering 28.10.15: Nissen fant seg godt til rette med en gang og virker til å være en trivelig og sosial hest. Han går på utegang med seks andre hingster og fant fort sin plass i flokken. Han er igang med tomkjøring.