Hingst. Født: 2012

e) Alm Viktor u) Nordli Vinni

Eier og oppdretter: Rune Erga & Johannes Wiig

Oppdatering 09.09.14:

Da er Viktor opphold hos oss ved veis ende og han har reist videre til sin trener Eirik Høitomt. Viktor er en spesielt vakker hest og vi gleder oss til å følge han videre.

Nordsjø Viktor

Oppdatering 14 juli 2014:

Viktor har gått to veldig fine mønstringsløp og han utvikler seg til å bli en flott hest. Det er mye lyd i han, men han er veldig snill og trivelig.

Oppdatering 20 mai 2014:

Viktor har vært noe skjev den siste tiden og biter seg litt fast i venstre tom. Han trener nå med sidestropp og det fungerer bra. Ellers utvikler han seg bra og blir en flott hest. Han går intervaller, vekselvis i løypa (bakke) og på rettbanen.

 

Oppdatering 23.04.14:

Viktor trener meget bra og utvikler seg flott. Treningsmengden er nådd 10 km og han har begynt med intervaller, vekselvis i løypa og på rettstrekka. Han er snill og trivelig, men litt gutt. Billedskjønn er han også.

 

Oppdatering 17.02.14:


Viktor trener veldig fint, 9 km i treningsmengde og utvikler seg veldig fint. Han har et langt og flott steg og bra innstilling til jobben som kreves av han. Han er snill og trivelig, dog litt bråkete på boksen.

 

Oppdatering 12.02.14:


Viktor trener bra, 8 km i treningsmenge. Han har et langt og flott trav. Han er snill og fornuftig å kjøre. En gutt med mye hingst i seg, men som ikke alltid er den tøffeste i gata. Ute går han sammen med Ask Viking og de leker fint sammen.

 

Oppdatering 29.01.14:

Viktor trener bra og gjør det han skal. Treningsmengden er nå 7 km. Han oppfører seg bra, men er skikkelig gutt. Ute går han sammen med jevnaldrende Ask Viking.

 

Oppdatering 31.12.13:

Viktor startet på utegangen nederst på rangstigen, han jobbet seg imidlertid opp til toppen og da han ble sjef så stengte han de andre gutta ute når det var dårlig vær. Da ble det boks på Viktor, men han går ute på dagtid sammen med en annen hingst. Viktor er en harding som allerede har oppdaget damene, men det er en skikkelig traver. Han har et fantastisk trav. Han gikk greit under innkjøring og trener sammen med de andre 5 km.