Hoppe. Født 2013.

Far: Thai Tanic   Mor: Writing Girl  Morfar: Capital Idea

Eier og oppdretter: Odd Team AS, Stathelle.

 Oppdatering 30.07.15:  Supergirl har nå travet et godkjent mønstringsløp på tiden 30,4 etter en rask sisterunde. Det er et skikkelig steg i denne hoppa og når hun blir sterk nok, har vi stor tro på denne damen. Hun er fornuftig og ei utrolig snill og trivelig hoppe. Nå blir det snart nytt mønstringsløp.

Odd Supergirl

Oppdatering 01.07.15: Supergirl er på rett vei igjen. Hun har lagt på seg og virker ikke like sliten lemger, selv om hun nok fortsatt er i vekst. Hun trener på fint og var med en tur på Momarken mandag. Der oppførte hun seg eksemplarisk og gikk 1.33 2100 m.

 Oppdatering 16.05.15:
Supergirl er ikke helt i slaget om dagen, hun har gått ned i vekt og virker litt sliten og i vekst. Hun får nå en uke helt fri og får gå på gress på dagtid for å se om hun får hentet seg inn.

Oppdatering 16.03.15:

Supergirl trener på bra og gjør det hun skal på en utmerket måte. Hun tar fint tak i bittet og er treningsvillig og fin å kjøre. Mengden er mellom 9 og 10 km med innlagt fatsøkning. Hun får også en runde i løypa (bakken) og må lære seg å bruke kroppen når det går oppover også. Hun utvikler seg fint og det blir spennende når interallkjøringen tar til om en snau måned.

 

Oppdatering 18.02.15:

Supergirl har holdt seg stabil og fin i koden, den ekstra hevelsen hun hadde er helt nede og nå er det den kun litt fortykket. Hun traver på bra og tar til seg treningen veldig positivt. Hun er treningsvillig og ei snill og positiv hoppe. Treningsmengden er nå 8-9 km og det gjør hun greit.

 

Oppdatering 25.01.15:

Supergirl har blitt haltfri igjen etter å ha hovnet opp i høyre bakkode rett før jul. Koden så ikke bra ut og vi tok røntgen, veterinær Sem (som har operert henne) fikk se bildene og mener at det går fint å fortsette treningen. Hun trener nå meget bra igjen og har en flott treningsinnstilling, samt et bra steg. Talentet er definitivt der. Vi håper koden holder seg stabil så hun får trent jevnt fremover.

Odd SupergirlOdd Supergirl

 

Oppdatering 14.12.14: 

Supergirl trener veldig bra nå og virker til å ha fått kontroll på teknikken sin. Hun tar fint tak i bittet og legger i vei. Hun er treningsvillig og fin. 

 Oppdatering 15.11.14:

Supergirl trener bedre for hver gang. Det er mye pass i henne, men når hun ligger nedpå og traver så går hun fint. Vi følger med på beinet hennes hvor det virker som hun har litt dårligere bevegelighet, men nå tar hun til seg treningen positivt.