Hingst. Født 2013.

Far: Orlando Vici  Mor: Isabella Knick  Morfar: Tap In

Eier: Stall Handelsmann. Oppdretter: Svein-Ove Fløisvik og Bjarne Fyenbo, Hafrsfjord

Oppdatering 05.02.16: Orlando er tilbake i full trening etter et par behandlinger. Han fungerer greit og trener på i bakken. Han har fått en behandling med osteopati, og vil få en ny om 14 dager om han ikke har reist videre til sin nye trener innen den tid. Han er fortsatt harmonisk og rolig og har foreløbig ikke "oppdaget" damene i nevneverdig grad.

Orlando Knick

Oppdatering 18.11.15: Orlando gikk et flott mønstringsløp på Momarken igår på tiden 29,4. Han har mye fart inne og så fin ut underveis, men Sven Olav merker at han ikke bruker kroppen helt riktig, selv om han kjennes veldig sterk ut. Noe er ikke helt som det skal og det blir en undersøkelse hos veterinær.

Oppdatering 18.08.15: Orlando har vært til undersøkelse hos veterinær Ole Einar Sem i Skien og ble behandlet. Han har det nå rolig og går i hagen og koser seg frem til han skal ha ny behandling hos veterinær Rennesund førstkommende mandag.

Oppdatering 16.06.15: Orlando har hatt et sår over kneet venstre fram som vi har måtte gi litt ekstra sårpleie, han har derfor trent rolig et par uker. Nå er han tilbake i full trening igjen og går nå i hage alene ute, det synes han nok er helt greit da han ble litt sliten av at de andre leker og herjer. Orlando er absolutt en rolig og litt dorsk type.

Oppdatering 10.05.15:

Orlando har vært på Momarken og trent i banen. Han oppførte seg eksemplarisk og gikk veldig fint. Det blir nytt banejobb om halvannen uke. Treningen består nå mest av bakketrening og mengdetrening med fartsøkninger underveis. Han utvikler seg fint.

Oppdatering 27.04.15:

Orlando fortsetter sin fine utvikling og trener flott, dog er kanskje litt vel treningsvillig i blant. Treningen består nå av intervaller på rettstrekka og trening i bakken. Han spiser godt og er rund og pen. Han er klar for banejobb.

Orlando Knick

Oppdatering 25.03.15:

Orlando fortsetter sin fine utvikling og trener meget bra. Treningsmengden er nå 10-12 km med innlagte runder i den kuperte skogsløypa. Orlando er en kald og fornuftig hest med full kontroll på seg selv og sine omgivelser. Han er en snill og harmonisk gutt.

 

 Oppdatering 11.02.15:

Orlando trener meget bra om dagen og utvikler seg til å bli en flott hest. Han er fornuftig og rolig, veldig trygg på sg selv og sine omgivelser. Treningsmengden er 8 km og det gjør han veldig greit.

Orlando KnickOrlando Knick

 Oppdatering 10.01.15:

Orlando trener bra om dagen og gjør det han skal på en fin måte. Han jobber riktig under kjøringen og utvikler seg bra. Treningsmengden er 7 km og det fungerer han fint på. Han er en fornuftig og trivelig hest.

 Oppdatering 14.12.14:

Orlando er på gang treningsmessig, trener på bra og gjør det han skal på en grei måte. Han er på alle vis fornuftig og grei.

Oppdatering 28.10.14:

Orlando skrittes i vogn og walker, da han ikke kan belaste framkneet så mye enda. Han oppfører seg fint og er en flott gutt. 

Oppdatering 26.09.14:

 Olando har blitt skikkelig forkjølet og står på en antibiotika kur. 

Oppdatering 11.09.14:

Orlando er tilbake etter 3 fine måneder på fjellet på Alvdal. Han er en flott kar, fornuftig og kald. Han gikk greit under tommekjøring og er nå i vogn. 

Orlando Knick