Parisa

Hoppe. Født: 2011

Far: Gentle Son (SE) Mor: Countess Silvio (SE)

Eier og oppdretter: Johan Løvdahl

 Oppdatering 13.10.14:

Parisa har nå reist videre til Starum og Norsk Hestesenter. Der skal travtrenerstudentene under ledelse av Gunnar Gjerstad prøve å utvikle henne videre og forhåpentligvis gjøre henne startklar etter hvert. Vi ønsker Parisa og eierne lykke til videre. Parisa er ei utrolig snill og positiv hoppe som alle på stallen er glade i. 

 Oppdatering 05.10.14:

Parisa trener på, mest i løypa her hjemme. Hun virker veldig sterk, men mangler litt på farta. Hun er ei utrolig snill og trivelig hoppe, full av treningsvilje. 

Oppdatering 6 august 2014:

Parisa galopperte fra start på Kala og havnet et stykke bak feltet, hun kom i mål på 1.25. Hun har trent som normalt etterpå. 

 

Oppdatering 14 juli 2014:

Parisa trener på OK. Hun skal gå banejobb denne uken så melder vi i sølvkjøring på Kala Landbane 27 juli.

 

Oppdatering 29.06.14:

Parisa blir sterkere og bedre, men mangler fortsatt fart. Hun har gått som fortest 1.25 i banejobb. Hun trener på i løypa og får banejobb ca hver 3. uke. Nytt banejobb til uka. Ellers virker hun harmonisk og i godt humør.

Oppdatering 06.05.14: 

Parisa trener i løypa(bakken) om dagen, hvor hun går fire runder a`1300 meter, med 5 km oppvarming. Dette gjør hun tre dager i uken. Hun fungerer greit om dagen og er mye bedre enn hun var i vinter. Hun er i bedre hold og pelsen har blitt blank som den skal være. Hun er blid og fornøyd. Det blir et banejobb om ca 3 uker.

    

 

Oppdatering: 10.02.14:


Parisa ble pjusk for oss i vinter, hun ble smal og satte pels så vi tok en blodprøve av henne. Veterinær Bakke så på prøvene og kunne ikke finne noe galt. Hun er bedre nå, men vi vil gjerne se henne penere i pelsen. Det kommer kanskje til våren. Hun er i full trening og trener nå intervaller i den nye, kuperte løypa vår. Foreløbig får hun 3-4 ganger a 1400 meter med 5 km oppvarming, men vi vil øke det etter hvert. 

 

Oppdatering 18.11.13: Parisa har nå unnagjort det siste mønstringsløpet på en grei måte. Vi tok en veterinærsjekk i etterkant for å se at helsa er ok, noe veterinæren mente at den er. Hun er dermed klar for vintertrening. Parisa er ei snill og trivelig hoppe som dog har bestemte meninger og er leder ute i flokken på tre. I kjøring er hun 100 prosent og hun tackler det meste av utfordringer. 

 

Oppdatering 29.08.13 Parisa på Bjerke 28.08.13

Parisa var flink i går. Det ble en galopp i den første svingen,

men etter det la hun inn en sisterunde etter 1.26 og fikk godkjent på tiden 31,4 med Sven Olav som kusk.

 

Oppdatering 27.08.13

Hun er klar for mønstringsløp førstkommende onsdag.

I trening virker hun pigg og fin og sykdommen er heldigvis over.

Parisa

 

Parisa

Parisa

Parisa

Parisa og That's It LA