Hingst.  Født 2014.

Far: Enjoy Lavec  Mor: Piece of Heaven   Morfar: From Above

Eier: Stall Pensjonen, Nærbø. Oppdretter: Merethe Stangeland, Sandnes.

 

 Oppdatering 28.04.16:
Ludvik er tilbake i full trening etter en roligere periode som følge av en sårskade. Han trener fint og utvikler seg bra. Fortsatt er han "en Ludvik", men han gjør det han skal. Han går ikke på utegang lenger, da han stadig fikk sår og skrammer som følge av leken sin. Treningen består nå av intervaller på rettstrekka og trening i bakken. Han har et bra steg og går fint i vogna.

Oppdatering 16.02.16: Ludvik trener på bra og har et fint steg og bra treningsinnstilling. Fortsatt er det ting som kan være litt "fali". Men han har blitt litt mer moden. På utegangen med de andre gutta er han dog ikke skvetten. Der er det han som gjerne drar igang de andre med lek og løpekamp. Så han holder iallfall aktivitetsnivået oppe.

 

Oppdatering 31.12.15: Piece of Mind aka Ludvik trener på bra og utvikler seg fint. Treningsmengden er 5 km pr treningstur. Han har et fint trav, men er fortsatt var og titter mye når vi kjører. Ute med gutta er han tøffere og drar gjerne igang litt lek. Hver annen natt står han på boks og er ellers på utegang.

Piece of Mind

Oppdatering 24.09.15:

Piece of Mind var litt var og forsiktig på oss da han kom, og det virket som at han trengte litt tid på å bli kjent med oss og bli vant med sine nye omgivelser. Han er en flott hest. Han går på utegang med seks andre hingster og det fungerer fint. Han er sosial med de andre hestene, det er oss tobeinte han ikke er helt trygg på. Men det kommer seg stadig og det virker som at han bare trenger å bli ordentlig kjent med oss. Vi tomkjørte helt til denne uken, da vi merket at han var litt var. Nå er han i vogn.